10/10/12
Als je van rust en ruimte houdt is Carincone de uitgelezen bestemming. Met liefde, zorg en oog voor detail hebben Nanja en Eric een oude boerderij weten om te toveren tot 5 prachtige appartementen ieder met een eigen karakter. We werden hartelijk ontvangen in een schoon en fris appartement. Een heerlijk bed, een fijne douche en de houtkachel in Aqua zorgden voor een prettig verblijf. Wij maakten zelf ons ontbijt en dankzij de oven hadden we iedere ochtend verse afbakbroodjes.
Het royale dakterras, een zonnetje, een schitterend uitzicht; wat is er nog meer nodig om je dag goed te beginnen.
De ligging bij Pergola is perfect. Een mooie centrale uitvalsbasis om de omgeving en de vele stadjes rondom te verkennen.
Nanja en Eric doen er alles aan om je heerlijk vakantiegevoel te geven. Met de grootse toekomstplannen die zij hebben zal Carincone nog aantrekkelijker worden.
01/10/12
5 schitterend mooie appartementen, we hebben ze allemaal even mogen bekijken.
Het uitrustingsniveau (keuken, badkamer, bedden,terras) is voortreffelijk.
Wij hadden het appartement "Terra" geboekt, 2 slaapkamers en uitermate geschikt voor 4 personen (en een hond !).
Wat een locatie !, zelden vertoeft in zo'n mooie omgeving.
Stilte,prachtige natuur en een geweldig uitzicht.
Wij hadden geboekt met ontbijt en dat is een aanrader.
Koffie, thee, warme broodjes, heerlijk beleg en dat wordt gebracht op het moment, wanneer je dat wil.
Dat is vakantie.!
Bij Eric en Nanja ben je niet op bezoek, maar ben je thuis.
31/07/12
Prachtig gelegen boven op een berg bij het stadje Pergola een mooie serie van appartementen. Leuk en smaakvol ingericht, met super gastvrije ontvangst. Het nadeel van de rustige en afgelegen ligging wordt volledig teniet gedaan door de vrijheid en uitzicht op de berg. Uitrusting (keukengerei, pannen, matrassen niet helemaal optimaal) zou nog wat beter kunnen, maar is geen reden om hier niet heen te gaan!