Recensioni Villa Ti Amo & Minicamping Le Marche

19 giugno 2013

Ti Amo & Minicamping Le Marche
Recensioni Villa Ti Amo & Minicamping Le Marche
Contrada Bartolotti, 16, 62020, Gualdo
Villa Ti Amo & Minicamping Le Marche ha ottenuto 9,4 su 10, sulla base di 26 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Villa Ti Amo & Minicamping Le Marche? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Villa Ti Amo & Minicamping Le Marche e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 11 Foto delle vacanze di Villa Ti Amo & Minicamping Le Marche Puoi vedere 1 Video di Villa Ti Amo & Minicamping Le Marche - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Ti Amo & Minicamping Le Marche / Gualdo. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

26 recensioni per Ti Amo & Minicamping Le Marche

9,3
9,1
Viaggio da solo, apr. 2013
"Prachtige plek in een schitterende omgeving."
menno_bom
Ambiente spazioso
10/05/13 Een schitterende omgeving waarbij de accommodatie op een prachtige, stille heuvel is gesitueerd.
De eigenaars zijn zeer gastvrij en vriendelijk.
Het zwembad is heerlijk en zeer schoon. Vooral met jonge kinderen is dit een heerlijke plek.
De kamers zijn ruim en zeer schoon met zeer goede sanitaire voorzieningen.

Con partner, ott. 2012
"Heerlijke dagen gehad"
Simonedeklein
Ambiente spazioso
17/11/12 Mooie plek in een bijzondere omgeving van italie. Heerlijk het italie opsnuiven in de vele dorpjes en stadjes. Accomendatie heeft hoge cijfers, welke ze verdienen volgens mij met vergelijking met B&B en Appartementen in Le Marche. De basis van de verdiensten is de sfeer, De plek, de gastvrijheid wat gewoon top is.
eigenaar de eigenaar, 06/12/12
Il proprietario ha risposto::  Dank u voor de beoordeling, Fijn dat u het zo naar uw zin heeft gehad.

Con amici, ott. 2012
"Super gastvrij fantastische omgeving"
Andrea en hendrie (...
Ambiente spazioso
10/10/12 Villa Ti Amo wij hadden er nog nooit van gehoord , maar zullen deze ervaring op villa Ti Amo nooit meer vergeten . Super gastvrij,prachtige omgeving, leerzame Italiaanse kookcursus zo zou ik ook wel iedere dag willen koken met zo een mooi uitzicht over de bergen en heerlijke gerechten. De mannen hebben genoten van het Raften. Ik kan niet anders zeggen iedereen moet hier minstens een keer in zijn leven zijn geweest. Ik zal het dan ook aan een ieder die het mij vraagt aanbevelen .De Restaurants die Edwin en Yvette aanbevelen waren ook echt super heerlijk gegeten. Sam en Tim jullie zijn echte bofkonten dat jullie in zo een mooi omgeving opgroeien. Edwin Yvet Sam En Tim reuze bedankt voor dit superweekend. Groetjes Bolke en Andrea
eigenaar eigenaar, 24/10/12
Il proprietario ha risposto::  Jullie ook bedankt voor het super weekend, was erg leuk

Con partner, ott. 2012
"Heerlijke vakantie"
rick en medea
Ambiente spazioso
05/11/12 Wij hebben een erg fijne vakantie gehad. Beide zijn ze erg gastvrij, locatie is helemaal top. We hebben een kook cursus gevolgd en kunnen nu echte lasagne maken!
eigenaar Villa Ti Amo, 09/11/12
Il proprietario ha risposto::  Bedankt voor jullie top beoordeling, indien wij weer in Nederland zijn komen we graag de lasagne proeven. ciao Villa Ti Amo

Con partner, sett. 2012
"Heerlijk tot rust komen"
PM Greidanus
Ambiente spazioso
24/10/12 Villa Ti Amo is een mooie landelijk gelegen villa waar je heerlijk tot rust kunt komen. De gastheer en -dame staan altijd voor je klaar en het is hier lekker met of zonder kinderen. In de omgeving is veel te zien, maar een auto is wel een must. Van het uitzicht vanuit de villa krijg je nooit genoeg!!!
eigenaar Eigenaar, 24/10/12
Il proprietario ha risposto::  Bedankt voor jullie aanwezigheid, was gezellig. Tot de volgende keer

Con partner, sett. 2012
"Helaas voor ons een eenmalig verblijf"
Anita
5,0
5,0
Ambiente spazioso
04/10/12 Gastheer Edwin is echt geweldig. Toen onze tomtom niet bleek te werken kregen we spontaan de zijne mee. Hij was vriendelijk en attent en deed er alles aan om het ons naar de zin te maken. Daarover niks dan lof.
Helaas is het in de Marche in het naseizoen compleet uitgestorven.
De villa ligt erg afgelegen. De bergen in of naar het strand, je rijdt al gauw 100 km heen en terug.
Waarschijnlijk is het zomers op de minicamping heerlijk toeven maar qua B&B voldeed de kamer absoluut niet aan de verwachtingen van een verblijf in “luxe en sfeer”.
Een kale badkamer met maar 1 enkele dunne handdoek waar je 5 dagen mee moest doen. Een karig ontbijt waarbij totaal niet werd ingespeeld op onze wensen. De kamer/badkamer is tijdens ons verblijf niet één keer schoongemaakt en was het koud maar het was niet mogelijk de verwarming aan te zetten of een extra dekbed te pakken.
De prijs/kwaliteit verhouding is dan ook absoluut niet in verhouding.
eigenaar Villa Ti Amo, 12/10/12
Il proprietario ha risposto::  Ik wil u bedanken voor uw beoordeling maar, -Het strand is echt maar 45 km ipv 100 km zie routenet -Wij wonen in de bergen ??? Dus hoe u aan 100 km komt naar de bergen? - Een kale badkamer? Badkamer is ruim en keurig betegeld voorzien van douche, toilet, wastafel en bidet, kastruimte en daglicht. Onze menig is dat er niks ontbreekt. Karig onbijt en niet op uw wensen ingespeeld? Ontbijt bestaat uit: vers gebakken brood, melk, boter, vruchtensap, koffie of thee, kaas, salami/ham/mortadella, jam, smeerkaas. Graag hadden wij uw extra wensen geweten, dan hadden wij dit met plezier verzorgd. Ook hadden wij u natuurlijk graag voorzien van een extra dekbed als u dit kenbaar had gemaakt. De handdoeken wissel en schoonmaak is gebeurd zoals op onze site staat. De villa ligt erg afgelegen? De villa ligt binnen 1km van het dorp. Uitgestorven: het regende erg in uw week wat ons spijt, dan komen de italianen liever niet buiten. Wij respecteren uw mening, wij hopen u ook die van ons Villa Ti Amo

Famiglia con bambini più grandi, ago. 2012
"Een heerlijke plek om te onthaasten"
Inge Bekhuis
Ambiente spazioso
28/08/12 De villa ligt op een prachtige locatie, op steenworpafstand van Gualdo waar je terecht kunt voor dagelijkse boodschappen of een pizza. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door Yvette en Edwin en troffen we een schoon, ruim en gezellig ingericht appartement, met alle gemakken voorzien. Vanuit de hangmat in de tuin (tussen de fruitbomen), of de verschillende zitjes hebben we genoten van de rust en de prachtige vergezichten. Onze kinderen (12 en 10) hebben zich geen moment verveeld vanwege de ruimte, de speetoestellen, het zwembad en niet te vergeten het gezelschap van de andere kinderen en Tim en Sam. We hebben erg genoten van de kookkunsten van Yvette en de gezelligheid Kortom we hebben een heerlijke vakantie gehad!
eigenaar eigenaar, 24/10/12
Il proprietario ha risposto::  Wij hebben ook van jullie genoten, bedankt en misschien wel tot ziens

Famiglia con bambini più grandi, 2012
"Heerlijk en gezellige plek om te vertoeven"
yvonne
Ambiente spazioso
25/08/12 Yvette en Edwin zijn een top gastvrouw en gastheer! De appartementen zien er verzorgd uit. Het zwembad is schoon en groot genoeg om te zwemmen en te spelen.
De pizza en bbq avonden zijn goed en gezellig. De ligging is mooi met een mooie uitzicht op San Ginesio. Kortom ga hierheen en geniet!!
eigenaar eigenaar, 24/10/12
Il proprietario ha risposto::  Bedankt voor jullie beoordeling en hopelijk tot ziens

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Mooi appartement met prachtige omgeving"
Familie Offermans
Ambiente spazioso
06/08/12 Netjes ingericht appartement van alle gemakken voorzien met een geweldige privetuin. Waar paradijs voor de kinderen: zwembad, speeltuintje, voetbalveldje, pingpongtafel etc. Echt een aanrader!
eigenaar eigenaar, 24/10/12
Il proprietario ha risposto::  Bedankt voor jullie beoordeling, wij vonden het ook erg gezellig

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"2 top weken gehad!"
Fam. Gasseling
Ambiente spazioso
19/08/12 In Juli zaten we 2 weken in een van de ingerichte tenten, prima voor elkaar. Supermooie omgeving en een geweldig uitzicht vanuit de tent. Geen kind aan de kinderen gehad, vanaf dag 1 hebben die over de camping gezworven met de vriendjes en vriendinnetjes, in het zwembad, bij de kabelbaan, de pingpong tafel, tafelvoetbal en niet de vergeten de nachtelijke dropping... Vanuit Gualdo genoeg leuke dag of halve dag tripjes te doen, de Marken is ons goed bevallen!

Dank Edwin, Yvette en kid's voor 2 hele leuke weken!
eigenaar eigenaar, 24/10/12
Il proprietario ha risposto::  Allemaal 10 en wat een mooie beoordeling, super bedankt

Sondaggio

Quali sono i turisti più eleganti?