Data di arrivo
Persone
Stanze
Da € 55
La tariffa più bassa trovata nelle ultime 48 ore
Cerchiamo tra le migliori offerte sul web per farti avere il prezzo più basso!
City Hotel****
Recensioni Hotel City Hotel****
Via Medaglie d'Oro, 21100, Varese
Hotel City Hotel ha ottenuto 6,4 su 10, sulla base di 3 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel City Hotel****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel City Hotel**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 24 Foto delle vacanze di Hotel City Hotel**** Puoi vedere 2 Video di Hotel City Hotel**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per City Hotel**** / Varese. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

3 recensioni per City Hotel****

6,7
6,3
6,1
Famiglia con bambini piccoli, apr. 2013
"Prima, wel groot verschil in kamers en personeel"
fam. Brink
Camere
12/05/13 Wij hebben hier overnacht op doorreis naar Toscane.
De dame van de receptie bij aankomst was niet vriendelijk, haar collega's bij het ontbijtbuffet en vertrek daarentegen waren zeer hartelijk.

De deluxe kamer op de 6e etage was goed, maar de standaard tweepersoonskamer op de 4e etage was duidelijk van mindere kwaliteit. Behang zat los, douchen in de badkuip.

Ontbijt buffet was prima verzorgd.
Er is een afgesloten parkeerplaats onder het hotel, wat erg fijn is als je auto vol vakantiebagage ligt.
Verder prima hotel voor 1 nacht als je op doorreis bent naar Toscane.

Con amici, giu. 2012
"Wat oudbollig hotel, niet echt modern"
Jan
Camere
26/06/12 Gelegen in het centrum van Varese, met het station in de buurt is Milaan binnen een klein uurtje makkelijk te bereiken. De kamers zijn somber maar schoon. Het eten niet spectaculair, De receptie is vriendelijk en behulpzaam, prima overnachtingshotel. Eigen parkeerplaats en gratis internet in de lobby.

Con partner, 2012
"Slechte service!"
nadja1_7
5,0
02/06/12 Een aantal weken voor aankomst per email gevraagd of er fietsen beschikbaar waren. Volgens receptie waren ze aanwezig. Bij aankomst gevraagd of we de volgende de fietsen konden huren. Antwoord geen probleem natuurlijk. De volgende dag werkten alle electric fietsen niet. We werden naar buiten verwezen naar OV fietsen maar die konden we alleen voor een jaar huren. Via tourist office kregen we info over fietsen huren in de buurt bij het meer van Varese. De volgende dag om 22.00 kregen we van het hotel te horen dat de fietsen gerepareerd waren. Helaas we zouden de volgende ochtend vertrekken. Bij het uitchecken gaf men aan dat als we terug zouden komen we het incident konden melden en dan wellicht een korting op de fietshuur zouden ontvangen. Wat een service!!!!