Recensioni Campeggio Pian d'Oneda

17  °C

23 maggio 2013

Pian d'Oneda
Recensioni Campeggio Pian d'Oneda
Via Pian d'Oneda, I-25070, Ponte Caffaro (Lago d'Idro)
Campeggio Pian d'Oneda ha ottenuto 5,9 su 10, sulla base di 12 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Campeggio Pian d'Oneda? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Campeggio Pian d'Oneda e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 3 Foto delle vacanze di Campeggio Pian d'Oneda - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Pian d'Oneda / Ponte Caffaro (Lago d'Idro). Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

12 recensioni per Pian d'Oneda

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2011
"Eenvoudig"
GJB
Ristorante/Bar
22/08/11 Eenvoudige camping, wij hadden een huisje gehuurd voor 2 weken. Huisjes zijn sober en eenvoudig ingericht. Kookgerei is niet echt voldoende. Tussen de huisjes in kun je de auto parkeren onder een afdak, ideaal. De omgeving is mooi en niet echt toeristisch. Voldoende goede restaurants in de buurt. Het strand bestaat uit kiezels en is heel klein en er ligt veel rotzooi uit het water op het strand zoals waterplanten en takken. Er is een leuk voetbalveld bij de camping, klein speeltuintje, 2x tafeltennis. Op de camping wordt niets georganiseerd, kampwinkeltje is heel klein, wel elke morgen verse broodjes. Onze kleine kinderen hebben zich 2 weken prima vermaakt. Leuk om een keer te zijn maar volgende keer toch een andere bestemming.

Famiglia con bambini più grandi, lug. 2011
"Huisje is vies"
Daantje_1
1,0
18/08/11 We hadden voor een week geboekt, maar na 1 nacht hebben wij het voor gezien gehouden. De beesten kwamen uit de wasbak, het huisje super klein en bedompt. Voor ons geen aanrader!

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2011
"Sanitair uit de middeleeuwen"
AC
1,0
18/08/11 Dit kan niet meer, 45 euro per nacht vragen en geen cent willen investeren in fatsoenlijk sanitair. Als je dit niet belangrijk vindt, is het een leuke camping aan het meer die zeker de moeite waard is.
Camping Baas is alleraardigst.
Inde omgeving is weinig te doen, je moet al gauw een uur rijden.

Per informazioni e disponibilità su Campeggio Pian d'Oneda, clicca qui...

Famiglia con bambini più grandi, lug. 2011
"Mooie omgeving"
ontevreden klant
2,0
Impianti sanitari
09/08/11 super mooi daar maar het huisje is niet wat je er van verwacht een kip heeft nog meer ruimte!!
ik ben heus niet verwend in vakantie's maar ook als je moest koken heb je eigenlijk maar 1 pan waar je wat in kan doen hebben zelf maar een pan erbij gekocht maar verder was alles perfect qua omgeving en gastvriendelijkheid
verder vond ik het een hoop geld voor wat je krijgt (8 bij 8 meter)

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2010
"Prima camping"
Brigitte
Impianti sanitari
16/08/10 Rustige camping, nieuwe huisjes (!), sober ingericht maar prima. Veel italianen op de camping, daardoor echt vakantiegevoel. Goed restaurant bij ingang camping! Kortom; wij vonden het prima

Famiglia con bambini piccoli, 2009
"Prachtige omgeving, goede camping"
K.Heller
Impianti sanitari
20/11/09 Ik kom hier al 29 jaar! En ik vind het er heerlijk! De omgeving is prachtig, ligt direct aan het meer die omsloten is door bergen. Het is een niet toeristische plek, dus je bevindt je ook daadwerkelijk in Italie.
Het is geen grote camping met alle bij behorende poespas. Dus geen animatie team oid. Je kan je prima redden met dat wat er is. Een zwembad waar mijn kinderen zich altijd prima vermaken, een goed restaurant bij de camping en in de nabije omgeving nog wel een paar te noemen. Het sanitair kan beter, maar je kan er doen wat je moet doen en je hebt warm water...het is en blijft een camping. De "oude huisjes" kunnen inderdaad beter, daar mogen de puntjes wel op de i. Maar bij mooi weer zit je niet binnen en is het een goed dak boven je hoofd om te slapen.
De plaatselijke bevolking en de mensen op de camping zijn vriendelijk en behulpzaam! In het dorp zijn voldoende winkels, barretjes etc om in je dagelijkse behoefte te voorzien.
Een rustige, niet toeristische prachtige omgeving!

Famiglia con bambini più grandi, lug. 2009
"Rustige camping aan het meer"
Joost
Impianti sanitari
06/08/10 Pian d'Oneda is een camping met 50% vaste seizoensplaatsen met Italianen die elkaar al jaren kennen en 50% losse plaatsen met veel Nederlanders. Een aardige mix. Bij onze aankomst leidde dit al direct tot een voetbalpartijtje Italië-Nederland. De camping ligt prachtig direct aan het meer en er is een zwembad voor jonge kinderen. De steiger bij het meer was vooral populair bij de oudere jeugd. Mijn zoon van 13 vond dat prachtig. Het sanitair is eenvoudig en niet al te schoon. Verder moet je - vanwege de ligging - vaak dezelfde route rijden om andere plaatsen te bezoeken.

Con la famiglia
"Top camping voor weinig geld."
Ivo
5,0
26/08/08 Inmiddels voor de tweede keer hier geweest. Het is er heerlijk rustig op de camping zelf maar ook in het zwembad en aan het Idromeer zelf. De beheerders/eigenaren (broer en zus) zijn uiterst vriendelijk en verlenen zeer goede service. Had een keer pech met de auto maar is terplekke door bekende van de campingbeheerder opgelost. De staat van de huisjes is niet al te best maar bij lekker weer heb je toch alleen een bed nodig. Gingen beide keren een dag eerder terug vanwege regen en kregen gewoon geld terug voor de dag. Mooie omgeving, kortom een top vakantie! Ben

Con la famiglia, lug. 2008
"Vies, stoffig en klein!"
Martin en Inge
3,0
30/07/08 We hadden een appartement in een chalet gehuurd voor 5 personen. Op het plaatje zag het er best ruim uit, maar bij aankomst bleek het gebouw aan de achterkant ook nog 2 ingangen voor andere appartementen te hebben! W mochten kiezen uit drie appartementen, maar bij de ene was het sanitair kapot, bij de andere zat het raam van de (achter)buurman direct op ons terras. Raampje open en hij kon direct meeeten. De derde optie was niet veel beter: vuil, zeer oud beddengoed en (het alle ergste) een enorme stank vanuit het badkamertje, waarvan de douche direct boven de toilet en wasbak hing. Dus bij elke douchebeurt de ruimte leegmaken. We hadden voor een week geboekt, maar zijn na drie dagen weggevlucht.

Con la famiglia
tolhuijs
5,0
30/12/07 Gezellige italiaanse camping met vriendelijke mensen. Heerlijk meer en mooi weer. Prachtige omgeving