2,0
09/08/11
super mooi daar maar het huisje is niet wat je er van verwacht een kip heeft nog meer ruimte!!
ik ben heus niet verwend in vakantie's maar ook als je moest koken heb je eigenlijk maar 1 pan waar je wat in kan doen hebben zelf maar een pan erbij gekocht maar verder was alles perfect qua omgeving en gastvriendelijkheid
verder vond ik het een hoop geld voor wat je krijgt (8 bij 8 meter)
16/08/10
Rustige camping, nieuwe huisjes (!), sober ingericht maar prima. Veel italianen op de camping, daardoor echt vakantiegevoel. Goed restaurant bij ingang camping! Kortom; wij vonden het prima
20/11/09
Ik kom hier al 29 jaar! En ik vind het er heerlijk! De omgeving is prachtig, ligt direct aan het meer die omsloten is door bergen. Het is een niet toeristische plek, dus je bevindt je ook daadwerkelijk in Italie.
Het is geen grote camping met alle bij behorende poespas. Dus geen animatie team oid. Je kan je prima redden met dat wat er is. Een zwembad waar mijn kinderen zich altijd prima vermaken, een goed restaurant bij de camping en in de nabije omgeving nog wel een paar te noemen. Het sanitair kan beter, maar je kan er doen wat je moet doen en je hebt warm water...het is en blijft een camping. De "oude huisjes" kunnen inderdaad beter, daar mogen de puntjes wel op de i. Maar bij mooi weer zit je niet binnen en is het een goed dak boven je hoofd om te slapen.
De plaatselijke bevolking en de mensen op de camping zijn vriendelijk en behulpzaam! In het dorp zijn voldoende winkels, barretjes etc om in je dagelijkse behoefte te voorzien.
Een rustige, niet toeristische prachtige omgeving!
06/08/10
Pian d'Oneda is een camping met 50% vaste seizoensplaatsen met Italianen die elkaar al jaren kennen en 50% losse plaatsen met veel Nederlanders. Een aardige mix. Bij onze aankomst leidde dit al direct tot een voetbalpartijtje Italië-Nederland. De camping ligt prachtig direct aan het meer en er is een zwembad voor jonge kinderen. De steiger bij het meer was vooral populair bij de oudere jeugd. Mijn zoon van 13 vond dat prachtig. Het sanitair is eenvoudig en niet al te schoon. Verder moet je - vanwege de ligging - vaak dezelfde route rijden om andere plaatsen te bezoeken.