Da € 58
Starhotels Business Palace****
Recensioni Hotel Starhotels Business Palace****
Via Pietro Gaggia 3, I-20139, Milano
Hotel Starhotels Business Palace ha ottenuto 8,8 su 10, sulla base di 19 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Starhotels Business Palace****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Starhotels Business Palace**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 42 Foto delle vacanze di Hotel Starhotels Business Palace**** Puoi vedere 1 Video di Hotel Starhotels Business Palace**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Starhotels Business Palace**** / Milano. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

19 recensioni per Starhotels Business Palace****

8,9
8,1
Con partner, sett. 2012
"Aanrader, pal naast metrolijn 3"
Rob Hoeboer
Cucina
28/09/12 Voor hetzelfde geld zit je in dit vier sterren hotel. Neem een executive kamer.

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Net hotel, prima gelegen voor stedentrip Milaan"
Wolfjes
Cucina
27/07/12 In juli één nacht in dit hotel overnacht met onze twee jongens van 8 en 9 jaar. De familiekamer was zeer ruim, waarbij de kamer in twee gedeeltes was opgedeeld met een tussendeur. Bed was groot en goed. Ontbijtbuffet is uitgebreid en met extra aandacht voor de kinderen erg prettig. Hotel is dicht bij metro, waardoor je inderdaad binnen tien minuten in hartje Milaan staat. Parkeergarage is fijn (15 euro per nacht), entree erin en eruit wel erg krap!

Viaggio di gruppo, dic. 2011
"In 1 woord fantastisch"
Lore
19/12/11 Schitterend hotel voor deze prijs. Wij hebben 35 euro de nacht betaald inclusief ontbijt. Kamers zeer proper en iedere dag gepoetst. Goed gevulde minibar. (niet onbelangrijk). Vriendelijk personeel en een gezellige bar waar je op je gemak ´s avonds na een drukke dag kan uitblazen met een lekker glaasje. Met de metro (gele lijn) ben je op 10 minuten in het centrum van de stad. (metrostop duomo) Wij hadden dit hotel geboekt omdat we Inter - Fiorentina zijn komen kijken, maar we gaan hier in dit hotel zeker en vast nog eens terug komen. Ergens waar je je goed voelt, daar ga je terug.

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2011
"Goede uitvalsbasis"
sdheijer
Cucina
21/08/11 Prima hotel voor een tussenstop in Milaan op weg naar het zuiden (Toscane, Umbrie of verder). Hotel beschikt over grote familiekamers. Metrostation is om de hoek en daarmee ben je zo in het centrum. Parkeergarage onder hotel is handig. Kost wel 15,- voor een nacht.

Con amici, giu. 2011
"Goed stadshotel"
wim kikken
Cucina
19/06/11 we kregen met 3 pers een suite die zeer ruim was, helaas was 3e bed de bank met een zeer dun matras.ontbijt stelde eerst teleur, daarna ontdekten we dat je cappucino, verse jus en zelfs gebakken eitjes kon bestellen, waar geen reclame voor werd gemaakt. met de metro was je idd in 10 minuten bij de dom.

Con partner, giu. 2011
"Prachtig wij komen terug."
Pieter
Cucina
08/06/11 Starhotel Business Palace is echt een palies met zeer vriendelijk personeel. Je maakt het ook wel eens anders mee in Italie. Prima ontbijt voor Italiaanse maatstaven. Prive parkeer garage. Het restaurant om de hoek "La Plancia"maakte het verblijf tot een topverblijf. Verder kan ik alle positieve punten van de andere recenties onderschrijven.

Con amici, mag. 2011
"In een woord "geweldig hotel""
Mariska
Cucina
06/06/11 Uiterst vriendelijk ontvangen! Zeer nette, schone en ruime kamer (3 personen) met airconditioning en grote/ruime bedden. Betalen bij vertrek. Ontbijt prima, voor ieder wat wils (opgezet in twee zalen, neem de achterste zaal voor meer keuze). Het hotel ligt op zo'n 5 á 7 minuten van het centrum (Duomo) door gebruik te maken van de metro (geel/M3) welke zich op om de hoek van het hotel bevind. Tip! Koop een metrokaartje voor 48 uur voor € 5,50 (onbeperkt gebruik maken van de metro). Heerlijk gegeten op de hoek van het hotel (pizzeria), lage prijzen! Tip! Visliefhebber, neem de pasta "Fruit de Mere", heerlijk! Op vertrekdag mochten wij de koffers kosteloos achterlaten zodat wij nog een paar uurtjes van Milaan konden genieten. Vanaf het Centraal Station kan men een bus nemen naar Malpensa Airport voor € 7,50 p.p., echt een aanrader. Taxi's hanteren een vaste prijs van € 85,- en komen in ons geval hun afspraken niet na. Dit hotel heeft zijn 4 sterren dik verdient! Wij komen zeker terug!

Con partner, mag. 2011
"Perfect betaalbaar hotel, vlak bij metrostation"
sansil
Cucina
23/05/11 Hartstikke goed hotel/ goede service, perfecte ligging vlakbij metrostation (halte: porto di Mare). Binnen 10 minuutjes met de metro sta je midden in Milaan.

Famiglia con bambini piccoli, mar. 2011
"Toffe suite, goede prijs"
Fam. Vaelen
Cucina
03/06/11 leuk hotel, net buiten het stadscentrum, vlakbij metro en busroute. Zeer vriendelijk baliepersoneel dat allerlei tickets voor ons boekte. We hadden een suite wat ons als gezin voldoende ruimte gaf en een mooi uitzicht op milaan. Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. De buurt rond het hotel had niet echt veel te bieden, maar we namen in een hupje de metro tot midden in de stad.
De ontbijtruimte was in de kelder, er waren zeker gezelligere plekken in het hotel, maar het eten was lekker en gevarieerd.
Milaan heeft voor iedereen wat te bieden

Con partner, dic. 2010
"Super Hotel"
Johan
Cucina
13/12/10 Net terug van 4 dagen Milaan en in dit hotel gezeten! Is echt een aanrader! Ligt bijna naast het metro station (gele lijn) Porto di Mare. Je bent binnen een kwartier bij de Duomo! Zeer genoten van dit hotel en de heerlijke winkelstad!

Recensioni di Zoover sul tuo sito