08/05/12
Dit hotel bezocht in het kader van de Salone dei Mobile (grote internationale beurs). Het is relatief duur maar dat kan heel goed aan de periode gelegen hebben dat deze beurs plaatsvond. De receptie ziet er niet uit. Erg ongezellig en verwaarloosd. De kamer zijn daarentegen wel ok. Wat de prijs evt rechtvaardigd is het fantastische ontbijt; helemaal super, veel keuze, lekker vers en je kunt je lekker vol eten voor een vermoeiende beursdag.
28/10/08
Heel mooi 4* hotel, waar ik 5 nachten verbleef met 2 personen. Inchecken ging heel snel en onze koffers werden naar onze kamer gebracht. In tegenstelling tot de rest van de Italianen spreekt het personeel WEL begrijpelijk Engels. Mooie schone hotelkamer. Groot genoeg voor drie meiden. Aparte inloopkast, heel handig alle spullen pasten erin. Elke dag was er ontbijt op de bovenste verdieping van het hotel, leuk uitzicht. Lekker ontbijt met broodjes, croissantjes, fruit, cereals, sapjes, koffie,thee, cake etc. Ik wil niet terug naar de stad Milaan, maar ik zou zeker nog een keer naar dit hotel gaan. Hotel ligt niet in het centrum. Het dichtstbijzijnde metrostation is Gambara vanaf hier ben je binnen 5 minuten bij de Duomo, ook andere plekken zijn snel te bereiken. Bij het metrostation is ook een supermarkt.