Recensioni Campeggio Punta d'Oro

6,4
Meteo

14  °C

24 maggio 2013

Ancora nessuna foto disponibile. Inserisci la prima foto
Recensioni Campeggio Punta d'Oro
Via Antonioli 51/53, 25049, Iseo
Campeggio Punta d'Oro ha ottenuto 8,2 su 10, sulla base di 8 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Campeggio Punta d'Oro? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Campeggio Punta d'Oro e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 2 Foto delle vacanze di Campeggio Punta d'Oro - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Punta d'Oro / Iseo. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

8 recensioni per Punta d'Oro

6,3
5,8
6,6
6,4
Famiglia con bambini piccoli, lug. 2011
"Leuke camping met gezellige mensen"
Jolanda Maat
Impianti sanitari
12/10/11 We hebben in Juli 2011 ruim 2 weken op deze camping gestaan. Het was een fijne en gezellige vakantie. De campingeigenaren zijn vriendelijk. De plaatsen zijn inderdaad klein, maar dat is op de meeste campings in Italie zo. Het sanitair is verouderd, maar wel schoon! Het enige wat ik eigenlijk jammer vind is dat er geen strand bij de camping is. Maar eigenlijk is dat aan het hele iseomeer zo. Al met al was het een fijne vakantie en we komen zeker nog eens terug!

Con partner, lug. 2011
"Voor ons niet meer"
Bert
4,0
27/07/11 De plaatsen zijn erg klein maar ze weten de ruimte optimaal te benutten, je zou b.v. de haringen van de buurman kunnen gebruiken. Onze eerste week ging nog wel maar de tweede week werd het drukker en voller,we konden niet meer om onze eigen caravan lopen.We zijn een week eerder weggegaan.Voor het voor/na seizoen is de camping denk ik beter geschikt.De camping ligt op loopafstand van Iseo (±15 min.) een leuke gezellige plaats met diversen bars,restaurants en winkels.Sanitair is oud en als de camping vol staat is het te weinig (je komt regelmatig op een warme bril te zitten)

Famiglia con bambini più grandi, 2010
"Fantastisk hyggeligt sted"
René C. Larsen
5,0
Impianti sanitari
27/12/12 Vi har nu 2 gange været på denne plads. Indbegrebet af en familieplads, med fokus på hygge. Ingen underholdning for børn ud over den skønne sø og hvad forældrene byder på. Man kan få en plads der ligger lige ned til søen, og dermed får man den smukkeste udsigt.

Pladsen ligger absolut i gå afstand fra byen Iseo.

Con partner, ago. 2010
"Super vriendelijk en mooi"
toria
Impianti sanitari
03/09/10 heerlijke camping, geen wonder dat hier campinggasten al jaren achter elkaar terug komen en zelfs meerdere keren per jaar,
zeer rustige sfeer, heerlijk terras en zeer vriendelijke eigenaar.
een plek om weer terug te gaan\we hebben weer geboekt

Famiglia con bambini più grandi, lug. 2010
"Coming back again and again"
René C. Larsen
Impianti sanitari
26/07/11 Punta d'Oro is our favorite camp site. Even though (or because of...) there isn't any activities for the children, and no restaurant for the parents ;o)

Great location at a very nice spot, great view to the lake, and very clos to the city.

Con partner, lug. 2010
"Kleine camping direct aan het meer"
Ellen
Impianti sanitari
04/08/10 Deze camping ligt dicht bij het centrum van Iseo, zo'n 5 minuten lopen. 's-avonds is Iseo een gezellig plaatsje met veel terasjes. De camping is goed verzorgd en beschikt over een kleine grasweide aan het water. Hier zit vaak een groep Nederlanders die elkaar kennen en al jaren op deze camping komen (hoog ons-kent-ons gehalte).

De camping heeft mooie en minder mooie plekken. Helaas hadden wij een minder mooie plek direct tegenover het sanitairgebouw. Mensen lopen langs drie kanten om je plek over een grindpad. Hierdoor hoor je vanaf 7:00 uur 's-ochtends tot 24:00 uur 's-avonds voetstappen in het grind, weinig privacy. De camping is wel goed verzorgd, al is het sanitairgebouw enigszins verouderd. Er zit een kleine winkel op de camping waar je broodjes kunt halen 's-ochtends.

Famiglia con bambini piccoli, giu. 2010
"!"
van der schee annel...
2,0
5,0
1,0
20/10/10 In 2010 tijdens het hoogseizoen 10 nachten op de camping gestaan. De lokatie is enorm mooi en op loopafstand van het dorp. Dat is het geluk van deze camping en de reden dat de campingeigenaren zo ontzettend onvriendelijk kunnen zijn.
De plaatsen zijn rij aan rij en als je van Duitse komaf bent krijg je de mooiste plaatsen, ook al houdt dat in dat er een muur van campers komt te staan van een meter of 20 lang voor het meerzicht.
Dat de douche van koud naar warm gaat ligt aan jezelf, je moet geduldig wachten en inderdaad het schoonmaken is precies wanneer ongeveer de gehele camping zou willen douchen. Zoveel sanitair is er niet en het is inderdaad verouderd.

Animatie is er niet, daar kwamen we ook niet voor, maar er is voor kleine kinderen zelfs niet een wip of iets dergelijks. Voor de wat oudere is er wel een kleine ruimte met wat speelautomaten.

Maar nogmaals over de eigenaren geen goed woord over en van de vaste campinggasten hebben we eigenlijk dezelfde verhalen gehoord

Famiglia con bambini piccoli, mag. 2006
"Mooie rustige camping"
rob
Impianti sanitari
20/09/10 Deze aan het meer gelegen camping is ruim, mooi en er werken vriendelijke mensen. De camping ligt aan de rand van het dorp en binnen vijf minuten lopen ben je op de boulevard en binnen 10 minuten in het centrum. Er zijn verschillende goede restaurants en het is een authentiek Italiaans dorpje zonder al te veel toerisme. Er zijn max 6 campings en 3 hotels.

Wij gebruiken deze plaats om echt lekker tot rust te komen en komen alleen in het voor- of naseizoen. Ga je in het hoogseizoen zal de campingeigenaar elke vierkante centimeter benutten en sta je wel op elkaars lip.

Wij komen nu al ruim 10 jaar in dit dorp en zal er niet snel wegblijven.......wat een heerlijke plaats.