Recensioni Campeggio Venus**

30  °C

18 giugno 2013

Venus**
Recensioni Campeggio Venus**
Via Trento 94, I-25074, Idro (Lago d'Idro)
Campeggio Venus ha ottenuto 8,2 su 10, sulla base di 32 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Campeggio Venus**? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Campeggio Venus** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 54 Foto delle vacanze di Campeggio Venus** Puoi vedere 1 Video di Campeggio Venus** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Venus** / Idro (Lago d'Idro). Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

32 recensioni per Venus**

7,9
8,1
Con partner, lug. 2012
"Geweldige camping voor jong en oud"
Pieter de Vries
Impianti sanitari
21/07/12 De camping ligt op een mooi punt aan het Idromeer dicht bij het dorpje Idro. De staf van de camping doet z'n best de gast in het Nederlands te woord te staan.
De plekken zijn redelijk ruim, 60 - 100m2. Slechts enkele plekken zijn gereserveerd voor Italianen met van die oude vervallen caravans met dubbele daken.

"Idyllisk familieplads"
Uffe Mølgaard
Impianti sanitari
19/07/12 Fantastisk beliggende campingplads. Venlig og god betjening. Fred og ro. Ideel for børnefamilier

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Hier kun je terugkomen."
woutsimone
Impianti sanitari
06/08/12 Een heerlijke rustige, no nonsense camping voor het hele gezin. Prachtige omgeving en heerlijk om in het meer te zwemmen. Wel waterschoenen meenemen!
Plaatsen zijn niet ruim, maar je kunt een parkeerplek reserveren voor je auto, of huur net als wij 1,5 plek. Plek 63, welke wij hadden, had weinig schaduw. Andere plekken hadden meer schaduw. De plekken aan het meer zijn prachtig.
Het omroepsysteem wordt hooguit 2x per dag gebruikt en is niet storend.
Douches zijn erg klein, geen bankje, dus neem een plastic zak mee om je spullen droog te houden.
Kinderen vermaken zich prima in meer/zwembad en met elkaar. Voor de oudere kinderen is de disco aan de andere kant van het meer goed te bereiken.

Per informazioni e disponibilità su Campeggio Venus**, clicca qui:

Famiglia con bambini più grandi, lug. 2012
"Een geweldige, kleine, gastvrije camping"
ldegelder57
Impianti sanitari
03/08/12 Alles hier straalt vriendelijkheid uit. Het is een familiebedrijf en de eigenaren doen er alles aan het hun gasten naar de zin te maken. Ze spreken prima nederlands. De camping ligt direct aan het (koude) Idromeer en op loopafstand van een dorpje.De omgeving is prachtig en wie wat meer drukte wil kan een dagje naar het Gardameer (uurtje rijden)

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Deels prima, deels tegenvaller"
sanne
Impianti sanitari
04/08/12 positief: het meer is prachtig, net als het uitzicht op de groene bergen en zeer toegankelijk voor alle leeftijden. Mijn kinderen (5 en 9) hebben zich er dagenlang in vermaakt. Het blijft lang ondiep, geen stroming en voor wie echt wil zwemmen kan wat verder. De pubers zwemmen naar het vlot. Aangename temperatuur van het water. Ook: prachtige omgeving.
negatief: ik kies altijd kleine campings, maar als die volstaat met caravans + grote voortenten, seizoensplaatsen, roodverbrande mensen die al rokend slechte boeken lezen, is dat een teleurstelling. De camping ligt aan een drukke weg, werd 's nachts wakker van voorbijrazend verkeer, en de disco die ik 1 avond hoorde maakte me niet vrolijk. De omgeving is mooi, maar zo toeristisch dat we vaak in de file stonden. Ook het omroepsysteem van de camping beviel mij niet. Ik hoef niet per megafoon te horen waar het die dag markt is, wie er jarig is en dat het lasagnedag is. jammer, want het Idromeer was verder echt perfect voor goede ontspanning

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Hier komen we zeker terug!"
esther Handgraaf
Impianti sanitari
03/06/13 Prachtige omgeving om te wandelen, te varen, ritjes te maken. Fijne sfeer op de camping en de plekken aan het meer zijn gewoonweg fantastisch. Je kunt goed eten in het restaurant direct naast de camping of naar het plaatsje lopen voor ijs en diverse restaurantjes.

Famiglia con bambini piccoli, 2011
"Camping om nooit te vergeten"
Richard
Impianti sanitari
14/09/11 In 2010 er voor het eerst geweest en helaas doordat we erg laat vakantie hadden niet geboekt voor 2011.

We waren er met 2 kinderen (9 en 11 jaar) en hebben ons ondanks wat mindere dagen mooi weer prima vermaakt.

Het is een kleine gemoedelijke camping aan het water en met een eigen (schoon) zwembad.

Voordeel van het meer is dat er niet mag worden hard gevaren dus lekker veilg voor de kinderen.

De eigenaars spreken goed nederlands en doen alles om het iedereen naar de zin te maken.
Van 's ochtends vroeg tot 's avonds 11 uur is het winkeltje en de bar open.

Wij komen er zeker nog een keer terug.

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2011
"Mooi gelegen, rustige familiecamping"
Lianne Josemanders
Impianti sanitari
16/08/11 Na aanleiding van beoordelingen hier op de site hebben we begin augustus 2 weken geboekt. Alhoewel we pas eind mei boekten, hadden we een mooie plaats. De eerste dagen wel wat regen gehad, maar verder mooi weer, dus lekker in het meer en in het zwembad gezwommen, tochtjes gemaakt naar o.a. het Ledromeer, Gardameer, Gaver en Bagolino in de bergen. De eigenaren spreken goed Nederlands, geven goede service en de broodjes en pizza zijn erg lekker. Voor de jeugd geen animatie, maar de jeugd vermaakte zich erg goed.

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2011
"Fantastisch mooie en leuke camping"
Ednadejong
Impianti sanitari
09/10/11 We stonden aan het meer, heerlijk zwemwater, water wordt langzaam dieper. Onze kids(4 en 5) hebben heerlijk gezwommen,vissen gevangen en van het kampvuur genoten

Nadeel waren wel de vele feestjes langs het meer zoals de karaoke aan de overkant..ondraaglijk gekrijs (italy got no talent) tot vrij laat. Drie van de 7 avonden had je hier last van, alsof het feest recht tegenover de tent was(geluid draagt ver over water..). Maar...laat je hierdoor niet weerhouden, hou er wel rekening mee;-).
Eigenaar en eigenaresse waren super!!

Con partner, lug. 2011
"Echt italiaans, warm en gezellige familiecamping"
A. tolstra
Impianti sanitari
31/07/11 Vanaf begin juli ruim drie en halve week op deze camping gestaan. Als je moeite doet, en af en toe gezellig naar voren gaat zul je ontdekken de eigenaren je het naar het zin willen maken.
Vooral de plaatsen aan het water zijn geweldig, houdt er dan echter wel rekening mee dat je in italie aan het meer met slecht weer veel wind vangt en sommige plaatsen (tijdelijk) enige wateroverlast hebben. Zogauw de zon weer doorbreekt heb je hier geen last meer van.

Aanrader is het restaurant (Grotto) net buiten de camping, geen pizza maar geweldig eten.

Diana, Sylvia en Adriano wij hebben een fantastische vakantie gehad en kijken terug op de gezellige gesprekken die wij met jullie hebben gehad, overdag bij de receptie (tijdens het internetten) en s''avonds in bar onder het genot van de espresso met grappa of cappucino met melone.