26/08/12
Dit is het 3de jaar dat we naar deze camping gaan en weer was het een heerlijke vakantie. We zijn van 4-8 tot 22-8 geweest. De camping was wel vol waardoor de auto kwijt kunnen moeilijker werd. Wij huren daar altijd een huisje. De kinderen vermaken zich prima. De eigenaren zijn heel aardig. Er komen inderdaad heel veel vaste nederlanders die elk jaar weer terugkomen maar dat is ook niet voor niks. Ondanks dat de camping minpunten heeft (douchemuntjes, bepaalde tijden warm water, bepaalde tijden geen toilet ivm grote schoonmaak die dagelijks plaats vindt, om 23.00 uur stilte op de camping (maar dat is op alle campings in het dorp)). Er staan 3 vakantiehuisjes voor max. 5 personen met eigen douche, toilet, uitklapbank voor 2 personen, 1 stapelbed en 1 los bed, keukentje en keukenbenodigdheden. Een hele leuke, gezellige camping!!!!!
4,0
24/07/12
Een camping met veel Nederlandse 'stamgasten', iedereen kent elkaar en doet ook niet moeilijk om over jouw plek naar de buren te schreeuwen. Ook privacy kent men niet op deze camping. De camping heeft douchemunten en er zijn douche-tijden. Strand valt beetje tegen, echter het grasveld is goed toeven. Het dorpje kan ik geen dorpje noemen. Het is géén Italië wat ik gewend ben, mensen zijn niet aardig en het dorpje heeft zeer matige eetgelegenheden.
06/08/12
Kleine camping direct aan het Comomeer met heerlijk water en een gras strand. Plaatsen zijn te doen, alleen moeilijk om de auto kwijt te kunnen. Erg veel Nederlanders waardoor de kinderen wat te doen hebben, heel gezellig. Supermarkt, bakker enz. op loopafstand. Het dorpje is erg mooi en je kunt ook naar andere dorpjes. Omgeving is prachtig, dus het is zeker de moeite waard.