12/07/09
Wij, 5 fietsers en 1 wandelaar, vonden het een prima hotel.
Nette schone kamers, kregen bijna elke dag schone handdoeken, goed eten, waaronder heerlijke streekgerechten (inderdaad met turbo-snelheid opgediend en afgehaald)
De mensen waren heel aardig en wisten veel over de omgeving vertellen, heeft ook wel eens zo zijn voordelen.
Een min-puntje, 1 kamer had géén balkon terwijl de andere 2 kamers een balkon hadden waar je u tegen zegt.
De fietsen konden veilig in een afgesloten garage uitrusten voor de volgende uitputtende dag.
Dus al met al vonden wij het een fijn hotel.
22/06/09
Gisteren teruggekeerd van drie dagen fietsen in een onwaarschijnlijk mooie omgeving met uitdagingen als de legendarische Stelvio. Wat opvalt aan dit hotel is de gastvrijheid en vriendelijkheid. Kamers zijn eenvoudig maar schoon en voldoen zonder meer: prima prijs /kwaliteit verhouding, zeker als je ziet dat je voor 10 euro extra aanschuift voor een voedzaam 3-gangenmenu: geen haute-cuisine, maar (h)eerlijk als je uitgehongerd wil "aanvallen"..wat wel opvalt is het enorme tempo waarin de avondmaaltijd wordt geserveerd: alsof men rekening houdt met de eetlust van een fietser...waar maak je nog mee dat de inwonende oude oprichtster van het hotel er op staat eerst ontbijt voor je te maken als je ( voor hen onverwacht) om 06.00 uur vertrekt...prima hotel dus en zeker een aanrader voor fietsers..vraag het anders maar aan de 44 fietsers uit Nijkerk die er gelijktijdig waren..;-)
29/01/09
On the edge of town however they hav thier own ski bus service or the town service picks up outside. only a few mins to the slopes. We ski here every year!