15/08/11
In augustus een heerlijke week in Roma Citta gehad.
Schitterende kamers, die netjes schoon gemaakt werden. Na een dagje centrum lekker even plonzen het zwembad en de jacuzzi. Wij zorgden dat rond een uur of half drie weer terug waren en meestal was er dan binnen het half uur wel een setje ligbedden vrij.
Doordat we hier een week verbleven hadden we dus wat meer tijd om de bezienswaardigheden te zien, waardoor het niet erg was om wat te moeten reizen naar het centrum. Zie regelmatig dat veel mensen dit bezwaarlijk vinden, maar wij vonden het juist schitterend om zo meer van het dagelijkse leven in een gewone wijk in Rome te zien ! Bovendien gaat er regelmatig een shuttle van het hotel naar het centrum en terug en indien dit niet uit komt neem je voor een euro de bus.
Ook eten deden we meestal in de wijk rondom het hotel. Restaurants gaan daar meestal pas om een uur of 8 open, maar je zit dan wel tussen de italiaanse families i.p.v. op een toeristenterras ( veel gezelliger !!!)
13/08/11
Hotel is mooi en recent, toch hadden we enkele min punten.
Onze inloopdouche overstroomde iedere keer als we een douche namen omdat de afloop slecht werkte, zelf na dit te melden is er niets verbeterd.
Zwembad op het dak heeft koud water dan maar in de jacuzzi, maar die was ook al koud dus hiervoor moet je het hotel niet perse boeken
Het ontbijt (17 euro pp) zou ook nog uitgebreid kunnen worden met meer broodsoorten, italiaanse ham en prosecco. Alles voor een ontbijt is er wel, maar voor deze prijs en in een 4* hotel zijn wij toch wel meer gewoon.
En op de laatste dag zat onze safe geblokkeerd na 1 uur nog geen technieker gezien, uiteindelijk heeft de receptionist de safedeur opengekregen.
Moesten jullie naar Rome gaan raad ik dit hotel niet echt aan, voor deze prijs kan je dichter tegen het centrum zitten en misschien wel beter.
Trastevere (+4km)is wel een leuke gezellige wijk
18/08/11
Hotel is mooi en recent, toch hadden we enkele min punten.
Moesten jullie naar Rome gaan raad ik dit hotel niet echt aan, voor deze prijs (300euro/2n met bon) kan je dichter tegen het centrum zitten en misschien wel beter.
Trastevere (+4km)is wel een leuke gezellige wijk