Recensioni Hotel H10 Roma Citta****

H10 Roma Citta****
Recensioni Hotel H10 Roma Citta****
via Pietro Blaserna, 101 (Quartiere Marconi), I-00146, Roma
Hotel H10 Roma Citta ha ottenuto 8,8 su 10, sulla base di 30 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel H10 Roma Citta****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel H10 Roma Citta**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 51 Foto delle vacanze di Hotel H10 Roma Citta**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per H10 Roma Citta**** / Roma. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

30 recensioni per H10 Roma Citta****

7,1
8,4
8,7
Con partner, mag. 2013
"Ideaal hotel!"
A. Westerveld
Camere
02/06/13 Hotel is even buiten het centrum gelegen maar er gaat een hotelbusje naar het centrum en met bus 170 is het centrum elk moment te bereiken. Hotel is gemakkelijk bereikbaar en heeft binnen en buiten voldoende parkeerplaats. Prima verzorging, vlotte bediening, kamers uitstekend! Het bed is een beetje aan de stevige kant!

Con partner, sett. 2012
"Perfect hotel voor citytrip Rome"
sandra
Camere
07/10/12 H10 roma citta is een prima hotel als je een citytrip naar Rome maakt en toch een ontspannen vakantiegevoel wilt hebben. Als je terugkomt vanuit de drukke stad is het perfect gelegen kort bij een leuke gezellige winkelstraat met leuke winkels,kleine restaurantjes en heerlijke ijssalons. Het zwembad op het dak is geweldig. Een citytrip en toch een zonvakantie tegelijk. Ontbijt was nix op aan te merken..vooral de gebakjes en chocoladecroissants waren overheerlijk. Personeel aan de receptie was ongelofelijk vriendelijk en behulpzaam. Rest van het personeel was wat stugger. Kamer was goed ingericht. Grote kleerkast...altijd handig! Mooie en functionele badkamer. Kort bij het hotel stopt bus nr 170 en voor 1.50 euro ben je zo in de stad. Wij hebben dat stuk naar de stad ook gelopen....door de prachtige wijk trastavere heen....een aanrader! Wel waren er veel grote groepen die er verbleven en dat maakte het allemaal soms wat rumoeriger en minder persoonlijk...maar nogmaals een aanrader!!!!!

Con partner, ago. 2012
"Fantastisch hotel"
Lieke Catsburg
Camere
26/08/12 Een goed en modern hotel, van alle gemakken voorzien. Het hotel ligt buiten het centrum van Rome, maar met bus 170 ben je er in 20 min (voor € 1,50 pp). Ook het treinstation ligt op ong 10 min lopen.

Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze beantwoorden al je vragen en regelen zelfs een taxi voor naar het vliegveld.

In het hele hotel is beschikking over gratis WIFI en beneden staan nog een aantal computers waar je gratis gebruik van kunt maken. Prijs kwaliteit verhouding is super. Je krijgt zeker waar voor je geld.

Het ontbijt was zeer uitgebreid. Wij hebben s avonds niet in het hotel gegeten. Om het hotel heen zitten een aantal goede restaurants. Bijvoorbeeld Retro, op 4 min loopafstand en restaurant Mavi ligt 1 straat verder (is wat duurder en exclusiever). Bij beide restaurants waren ze erg behulpzaam en vriendelijk. Het eten was super, zeker een aanrader.

De kamers waren prima in orde. Het zwembad op het dak was na een dagje Rome een aangename verkoeling.

Con partner, lug. 2012
"Prima hotel"
Ray
Camere
23/08/12 Goed onderhouden hotel.
Personeel receptie goed helpen je waar nodig, engels zeer goed.
Kamers: goed en netjes onderhouden enig minpuntje wat storend kan zijn zijn de kamerdeuren deze gaan vanzelf dicht als je ze openmaakt.
ze zelf tegenhouden en normaal dichtdoen doet helaas niet iedereen en tja dan klappen die deuren vanzelf dicht nogal lekker als je ligt te slapen...
Hoop dat er iets mee gedaan wordt.
Eten goed en ruim in variatie.
Voor mensen die toch buiten het centrum, per gratis shuttle te bereiken wel op gezette tijden dat iets ruimer mag toch goed en rustig willen verblijven een aanrader ondanks de kamerdeuren.

Gratis Wifi in het hotel, op de kamer code via receptie in de lobby vrije toegang.

Zwembad op dak ook goed het moet alleen qua weer niet te warm zijn....

Con partner, lug. 2012
"Tweede keer was weer fantastisch"
babyentei
Camere
15/08/12 We verbleven 10 nachten in dit hotel. Het personeel achter de balie spreekt fatsoenlijk Engels en is bereid al je vragen te beantwoorden. Twee jaar eerder hebben we ook al 5 nachten in dit hotel geslapen en daarom kwamen we ook terug. De kamers worden elke dag 100%, echt subliem schoongemaakt. Het hotel ligt wel echt buiten het centrum, maar als je even uitvogelt hoe, ben je met 20 minuten per bus in het centrum. De shuttle naar het centrum zou ik zelf afraden omdat er altijd meer mensen wachten dan er in het busje gaan (max 15 pers). Het zwembad op het dak maakt je verblijf helemaal compleet. Het eten in de buurt is ook erg goedkoop en prima te eten.

Con partner, giu. 2012
"Heel goed hotel!!"
Siham
5,0
Camere
16/10/12 Het hotel was heel mooi, de kamers waren groot en er was veel kastruimte. Het personeel sprak erg goed Engels, en waren zeer vriendelijk. In het restaurant hebben we de avond gegeten en dat was niet erg lekker. Het ontbijtbuffet is wel zeer uitgebreid! De ligging is wel wat minder, het metrostation is best een stukje lopen en dan is het nog ongeveer 20-25 minuten naar het centrum. Op het dakterras is een klein zwembad met een beperkt aantal ligstoelen, dus je moet er vroeg zijn om een plekje te bemachtigen of lang wachten tot er een stoel vrijkomt. Er is ook een kleine fitnessruimte op dezelfde etage. Handdoeken voor het zwembad zijn bij de receptie af te halen. Hoe dan ook: een zeer aangenaam hotel waarvan de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend is. Het hotel is overigens ongeveer 40 minuten vanaf de luchthaven. Aanrader voor een weekendje weg!

Viaggio di gruppo, gen. 2012
"Perfect hotel, netjes, mooie kamers"
Cordoba
Camere
24/01/12 h 10 is een goed en net hotel met ruime kamers, verbinding naar het centrum is matig,maar hotel verzorgt gratis. goed ontbijt, prijs-kwaliteitverhouding is prima. badkamer mooi, een aanrader dus.
vooral 's avonds na 22u slechte openbaar vervoer verbindingen.

Con partner, ago. 2011
"Hele fijne week gehad !"
J & M
Camere
15/08/11 In augustus een heerlijke week in Roma Citta gehad.
Schitterende kamers, die netjes schoon gemaakt werden. Na een dagje centrum lekker even plonzen het zwembad en de jacuzzi. Wij zorgden dat rond een uur of half drie weer terug waren en meestal was er dan binnen het half uur wel een setje ligbedden vrij.

Doordat we hier een week verbleven hadden we dus wat meer tijd om de bezienswaardigheden te zien, waardoor het niet erg was om wat te moeten reizen naar het centrum. Zie regelmatig dat veel mensen dit bezwaarlijk vinden, maar wij vonden het juist schitterend om zo meer van het dagelijkse leven in een gewone wijk in Rome te zien ! Bovendien gaat er regelmatig een shuttle van het hotel naar het centrum en terug en indien dit niet uit komt neem je voor een euro de bus.
Ook eten deden we meestal in de wijk rondom het hotel. Restaurants gaan daar meestal pas om een uur of 8 open, maar je zit dan wel tussen de italiaanse families i.p.v. op een toeristenterras ( veel gezelliger !!!)

Con partner, 2011
"20 min. van het historisch centrum"
kris van ginderen
4,0
Camere
13/08/11 Hotel is mooi en recent, toch hadden we enkele min punten.
Onze inloopdouche overstroomde iedere keer als we een douche namen omdat de afloop slecht werkte, zelf na dit te melden is er niets verbeterd.
Zwembad op het dak heeft koud water dan maar in de jacuzzi, maar die was ook al koud dus hiervoor moet je het hotel niet perse boeken
Het ontbijt (17 euro pp) zou ook nog uitgebreid kunnen worden met meer broodsoorten, italiaanse ham en prosecco. Alles voor een ontbijt is er wel, maar voor deze prijs en in een 4* hotel zijn wij toch wel meer gewoon.
En op de laatste dag zat onze safe geblokkeerd na 1 uur nog geen technieker gezien, uiteindelijk heeft de receptionist de safedeur opengekregen.
Moesten jullie naar Rome gaan raad ik dit hotel niet echt aan, voor deze prijs kan je dichter tegen het centrum zitten en misschien wel beter.
Trastevere (+4km)is wel een leuke gezellige wijk

Con partner, ago. 2011
"20 min. van het historisch centrum"
kris van ginderen
4,0
Camere
18/08/11 Hotel is mooi en recent, toch hadden we enkele min punten.
Moesten jullie naar Rome gaan raad ik dit hotel niet echt aan, voor deze prijs (300euro/2n met bon) kan je dichter tegen het centrum zitten en misschien wel beter.
Trastevere (+4km)is wel een leuke gezellige wijk

Sondaggio

Quali sono i turisti più eleganti?