Da € 40
American Palace****
Recensioni Hotel American Palace****
Via Laurentina, 554, 00143, Roma
Hotel American Palace ha ottenuto 5,8 su 10, sulla base di 15 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel American Palace****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel American Palace**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 4 Foto delle vacanze di Hotel American Palace**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per American Palace**** / Roma. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

15 recensioni per American Palace****

6,6
6,3
6,3
6,6
6,2
Con partner, dic. 2012
"Aardig hotel dichtbij de metro"
Tieneke van der Meu...
11/05/13 Prijs kwaliteit niks mis mee

Viaggio di gruppo, sett. 2012
"Redelijk hotel"
Marcel
Cucina
07/10/12 IK heb dit hotel geboekt samen met een rondreis van touroperator. Kamer en de douchecabine waren redelijk klein. Ontbijt en diner was zeer goed. Kamers aan de kant van de weg zijn erg gehorig. Personeel is vriendelijk en hulpvaardig.

Viaggio di gruppo, sett. 2012
"Super slecht"
Jo
3,0
02/01/13 dit was het allerslechtste hotel dat we ooit gehad hebben. Niet schoon, niet gezellig, harkerige bediening en hele kleine kamers met nog kleinere douche. Zeepresten en vuiligheid sporen overal. Niet goed schoongemaakt. Voor ons nooit meer. Via een reisorganisatie geboekt en daar boeken we dus nooit meer bij.

Con partner, giu. 2012
"2 sterren"
Marc
4,0
31/07/12 De ligging ten opzichte van de metro is goed maar daar is dan ook alles mee gezegd. De wijk is onaangenaam, veel vuilnis papiertjes plastic en zo op straat en rondom, s' avonds gure sfeer.
Aardig receptie personeel, met uitzondering van 1 kwal bij de bar. De kamers zijn uitgewoond

Viaggio di gruppo, giu. 2012
"Geen topper"
Loreentje
Cucina
20/07/12 Ziet er heel aardig uit, maar is geen topper. Buurt is onvriendelijk, veel afval en viezigheid rondom het hotel. De kamer was redelijk, maar in de douchebak zat aangekoekte viezigheid en de tegeltjes schimmel.
De hall en het restaurant ziet er wel gezellig uit. We zouden dit hotel niet aanraden aan anderen

Con partner, apr. 2012
"Je wordt hier niet blij van"
Hoostrate
4,0
22/04/12 Nou, hier wordt je niet blij van. Lekker buurt met hoertjes. Het personeel is niet zo behulpzaam, spreekt slecht of niet Engels. Sommige bediendes zijn ronduit onbeschoft naar de mensen. De groepen Jappen plunderen het ontbijt, en het wordt dan vervolgens ook niet aangevuld . '' Op, sorry hoor maar dan had je maar eerder moeten komen '' ( de enige dag dat we eens wat later vertrokken danbij het ochtendgloren ). De kamer was zo zo

Viaggio di gruppo, mar. 2012
"Baggerbak"
karel
3,0
22/04/12 Dit is het slechtste hotel dat ik tot nu toe bezocht heb en ik reis best veel. Niks klopte. Van het wc papier dat niet aangevuld werd, tot personeel dat ongevraagd zonder kloppen je kamer binnenloopt tot beestjes in de wasbak. Wij zullen best pech hebben gehad maar we hadden een hele kleine donkere kamer, uitzicht nul. Maar goed je bent de hele dag weg dus maakt niet uit. Aan de bar wordt je ronduit in de nek geslagen en de bedining is bot. Morgen weer nieuwe toeristen denken ze. Vieze nare buurt

Viaggio di gruppo, feb. 2012
"5 dagen Rome in het Am. Palace was een succes."
Luus Wesseling
Cucina
23/02/12 Hotel American Palace is gunstig gelegen vlak bij het eindpunt van metrolijn B (Laurentina). Het personeel is vriendelijk en de kamer was elke dag brandschoon! Er was een koelkastje en haarföhn aanwezig. Het ontbijtbuffet was prima en werd geregeld bijgevuld. Zowel op de dag van aankomst als vertrek konden wij onze koffers op een afgesloten plek plaatsen, zodat we de gehele dag onze handen vrij hadden.
Op dit moment wordt de benedenetage geheel geschilderd met mooi resultaat.

Con partner, nov. 2011
"Alles o.k."
smink
Cucina
17/11/11 voordeel de metro je bent wel even onderweg, maar dan ga je maar eerder weg en je komt op alle leuke plaatsen. Service was goed. Kamer van ons 121 was wel niet groot, maar alles zag er netjes uit en de douce ook. Er was s,morgens genoeg te eten. Koffie met een truckje was wel te drinken. Wij hadden een balcon waar je niet op kunt komen, maar wie gaat daar zitten aan een drukke weg?? Wij waren wel tevreden. Avond eten hadden we wel een andere plaats voor en goedkoper. Wij waren hier met touroperator en waren ook met deze org. heel tevreden. Met een prima reisleidster Karen

Viaggio di gruppo, ott. 2011
"Kleine kamers, wel vlakbij OV"
Paul en Elise
5,0
17/10/11 We verbleven hier 4 nachten met een rondreis van touroperator. De kamers zijn zeer klein, maar hebben wel een eigen balkon. Ook de badkamer met douche is zeer klein. De douchekop is niet te verstellen, waardoor mijn man zich bukkend moest douchen. Lift wel aanwezig maar met 2 mensen en 2 koffers zeer krap. Het hotel ligt aan een drukke en lawaaiige straat met metrostation en bushalte vlakbij. Supermarktje en pinautomaat binnen enkele honderden meters. De airco op de kamer is vermomd als radiator, dat moet je dus even weten. Kamer wordt verduisterd d.m.v. rolluiken. Ontbijt het beste van de hotels die we gehad hebben. Ruime keus. Avondeten was redelijk goed, echter wel vrij zout. Dit blijkt echter iets algemeens in Italië te zijn. Kortom: Goede ligging t.o.v. OV, redelijk eten, maar zeer kleine kamers.

Recensioni di Zoover sul tuo sito