Home > Europa > Italia > Emilia Romagna > Cesenatico > Hotel Ricci Hotel Valverde & Residenza

Recensioni Ricci Hotel Valverde & Residenza

Meteo

26  °C

2 settembre 2010

7,3
8,1
Ancora nessuna foto disponibile.
Inserisci recensione

Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Ricci Hotel Valverde & Residenza? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Ricci Hotel Valverde & Residenza e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, no?
  • Previsioni meteo
  • Hotel info
  • Recensioni (0)
  • Mappa
  • Foto (0)
  • Video (0)
  • Dove prenotare
  • Consigli utili (0)
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Ricci Hotel Valverde & Residenza / Cesenatico. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

Dimensione dei caratteri: A   A   A

7 recensioni per Ricci Hotel Valverde & Residenza

IT (0)
EN (0)
DE (0)
NL (6)

Con partner, lug. 2010
Goed hotel met vriendelijke services
Eva1982 Eva1982
Camere
05/08/10 Prima hotel, Cesenatico was wel een beetje voor ouderen en kleine kinderen. Veel Italianen, wij verbleven op HP basis. keuzediner, op zich prima, maar je moet er van houden, erg italiaans met pasta als voorgerecht.
Parkeerplaats erg vol, met geluk een plekje. Kamer wel erg schoon, elke dag schoonmaak. Ligging prima, recht tegenover strand met gratis ligbedden. Strandtentje wel errug duur.

Famiglia con bambini piccoli, mag. 2010
Super leuk hotel!
v.a v.a
Camere
02/08/10 We zaten hier 10 dagen en hebben echt genoten, ideaal voor de kindjes! mooie en propere kamers, gezellig restaurant met lekker eten, keuze genoeg zowel smorgens als savonds. Proper zwembad met speeltuintje,vriendelijk personeel,dicht bij het strand, gewoon weg super hotel!

Famiglia con bambini più grandi, lug. 2010
Nooit meer !
Overijssel Overijssel
4,0
Camere
25/07/10 Een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen die overdag alleen in zwembad vertoeven en 's avonds op tijd gaan slapen. Voor ons deze bestemming nooit meer. Geen animatie voor oudere kids en volwassenen. Ontbijtbuffet was erg matig. Personeel spreekt weinig tot geen Engels/Duits. Veel Italianen. Strand/zee was vies en te lauw om in te zwemmen. Plaatsje stelt weinig voor. Appartementen waren overigens netjes én met airco (tegen betaling). Wij zijn door de tegenvaller 2 dagen eerder naar huis gegaan.

Per informazioni e disponibilita'su Hotel Ricci Hotel Valverde & Residenz...

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2009
hotel et annimation super genial
valkenborgh valkenborgh
24/08/09 un hotel tres bien structurer et encadrer bien vite l'annee prochaine

Famiglia con bambini più grandi, lug. 2009
Beleef Italie...
Bert Bert
Camere
22/07/09 Mooi appartementenhotel met een echte Italiaanse sfeer, direct gelegen aan de "lungomare". Eigen lido met diverse voorzieningen. Vriendelijk en behulpzaam personeel dat erg z'n best doet Engels en/of Duits te spreken maar een paar woorden Italiaans (zoals overal in Italie) doen wonderen.
Comfortabele kamer (met airco) werd dagelijks schoongemaakt en voorzien van schone handdoeken.
Onze badlakens hadden we thuis kunnen laten; voor gebruik bij het zwembad en op het strand kregen we speciale badlakens van het hotel.
Iedere dag een beschaafd, niet te opdringerig, animatieprogramma, zowel voor de allerkleinsten als de groteren.
Over het restaurant (we hadden half pension) niets dan lof. Veel varieteit en aandacht voor versheid en streekgerechten. Eigen productie van wijn en olie.
Vrijdags een "galabuffet" op het buitenterras.
Alles in een heel ongedwongen en relaxte sfeer.
Kortom: een aanrader!!

Con la famiglia, ago. 2008
Valverde
Camere
03/09/08 Wij hebben in een appartement gezeten, nette kamers. Mooie locatie, weg over en je bent op het strand! Erg leuk voor kleine kinderen, genoeg animatie. Zwembad is ook goed vertoeven. Wij waren met de auto op vakantie, want het centrum is een eindje verderop. Maar ook genoeg op de boulevard te beleven rondom het hotel.
Was een top vakantie!

Con la famiglia
echt italiaans familiehotel
janneke janneke
Camere
10/08/08 mooi hotel,ruime appartementen,in een zeer italiaanse omgeving,dorp centrum op 3 km afstand omgeving toeristische winkels,mooi strand maar warm.in de omgeving genoeg te zien maar een auto is onmisbaar en geen nederlandse toeristen!!!wel animatie maar echt voor kleine italiaanse kindjes,erg veel baby,s.wij hebben genoten al was het voor onze dochter van 14 wat stil

7,3
8,1

Mostra tutto (7)
Con partner (1)
Con la famiglia (2)
Famiglia con bambini più grandi (2)
Famiglia con bambini piccoli (2)

Ricerca
Link a Zoover sul tuo sito Copia il link sotto indicato

Clicca qui per visualizzare tutti i gadget di Zoover
Sondaggio dei viaggiatori

Quale tra questi paesi europei ha le isole più belle?

Sei il proprietario di questo hotel?

Zoover offre varie opportunità per gli albergatori. Clicca qui per registrarti all'Accomodation Owner Module