Recensioni Campeggio Promontorio***

Promontorio***
Recensioni Campeggio Promontorio***
Via Promontorio 73, 25088, Toscolano Maderno
Campeggio Promontorio ha ottenuto 7,4 su 10, sulla base di 20 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Campeggio Promontorio***? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Campeggio Promontorio*** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 36 Foto delle vacanze di Campeggio Promontorio*** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Promontorio*** / Toscolano Maderno. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

20 recensioni per Promontorio***

8,8
7,5
7,1
Famiglia con bambini più grandi, sett. 2012
"Toller Campingplatz"
Jaeschke
22/09/12 Campingplatz Promontorio ist ein kleiner sauberer Campingplatz mit
toller Lage direkt am Gardasee.
Wir hatten ein neues Mobile Home, ca 32 qm. Neue Austattung mit Bad und extra WC. Ausreichend Platz für 2 Erwachsene und einem Jugendlichen und Kind..
Die Mobile Homes nicht direkt beim Campingplatz buchen ist teurer
als bei einem Anbieter.
Ansonsten ist auf dem Campingplatz ein Restaurant mit sehr netter
Bedienung und tollen Pizzas. Überhaupt waren alle sehr nett und
hilfsbereit. Mit den Fahrrädern kann man tolle Ausflüge in die teils bergige
Umgebung machen.
Das einzige was uns nicht gefallen hat ist die Hellhörigkeit der Mobile Homes.. Auch die Sauberkeit des Fußbodens ließ zu wünschen übrig. Auch ist es besser eigenes Bettzeug mitzunehmen. Ebenso für die Küche Essig und Öl , Gewürze, Spülmittel etc. mitnehmen. Geschirr war genügend vorhanden.
Alles in Allem , ein schöner Campingplatz in toller Umgebung .
Preis /Leistung super. Würde ich jedem weiterempfehlen.

Con partner, sett. 2011
"Prima camping"
carla
Ristorante/Bar
06/10/11 Leuke camping, perfecte ligging, hele nette en schone bungalow.
Na onze vakantie op deze camping kan ik maar 1 ding zeggen. Volgend jaar weer!

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2011
"Mieses Restaurant trübt Urlaubsfreude"
Familienurlaub
3,0
1,0
5,0
14/08/11 Wir teilten uns zu fünft ( 2 Erwachsene mit 3 Kindern ) ein Mobilhome mit 21 m² ,was schon eine Herausforderung war. Das MH war nicht mehr das Neuste und schon ziemlich abgenutzt. Die Dusche schimmlich, Fußboden und Wände beschädigt. Da das Wetter hervorragend war, hielten wir uns nur zum Schlafen drin auf. Die Klimaanlage funktionierte tadellos.
Der Campingplatz liegt direkt am See. Einen Shop gab gab es nicht. Zum Einkaufen kann man aber auf den Nachbarcampingplatz oder in den Supermarkt nicht weit entfernt. Das Schlimmste war jedoch das sogenannte Restaurant !!! Wir hatten Halbpension gebucht, was sich im Nachhinein als Fehler herausstellte. Zum Frühstück gab es Weißbrot, Butter, Marmelade, Hörnchen, Kaffee, Milch und Saft - 14 Tage lang das Gleiche. Wir haben uns Brötchen, Wurst, Nutella und Käse mitgenommen. Zum Abendbrot gab es 14Tage lang nur 5 Menüs, aus denen man nur 2 Menüs wählen durfte. Das Personal war unmotiviert und man mußte EWIG auf Getränke und Essen warten.

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2011
"Geweldig, niet al te groot, echt Italiaans"
I
Impianti sanitari
16/08/11 Veel Italianen, erg leuk om deel te zijn van hen, mooie ligging, vlak aan het meer, mooi wandel-/fietspad naar Maderno, veel mogelijkheden tot uitstapjes

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2011
"Camping met slechte prijs/kwliteit verhouding"
fam met 2 kleine ki...
Impianti sanitari
06/08/11 Met 2 kleine kinderen (2 en 6 jaar) naar deze camping geweest. Gelukkig kregen we een caravan van de camping (9meter lang met tent eraanvast van 9 meter lang) want als we de kleine TO-caravans hadden gehad dan vond ik die echt te klein.
Zwembad is waardeloos. spijkers in de grond, verrotte planken en het leek een zembad wat je in de speelgoedwinkel kon kopen wat ze de grond in gebouwd hadden. De camping was wel heel gezellig en had een mooie ligging. Direct aan het water met een strandje erbij en op loopafstand naar toscolano vanwaar je met de boot kunt vertrekken naar de overkant van het meer. Het is daar erg gezellig. Toch zouden wij volgend jaar voor de tosolanocamping kiezen (3 campings verderop) omdat daar iets meer nederlanders zitten.
Voor diegene die dit lezen en nog moeten gaan: Niet schrikken van dit berichtje. We hebben een hele leuke vakantie gehad en gingen gewoon zwemmen bij toscolanocamping. Daar werd niet gecontroleerd of je op de camping zit om te kunnen zwemmen

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2011
"Voldoet niet aan beschrijving!"
Janine
Ristorante/Bar
09/09/11 Bij touroperator wordt je een mooie camping met kampwinkel en zwembad met apart kinderbad belooft. De camping zelf is volgepropt, en een kampwinkel is er niet. Je kan in het restaurant 's morgens een paar broodjes kopen, als je op tijd bent, maar dat is alles.
het zwembad is ronduit gevaarlijk. Afgebrokkelde randen, verrot hout, kunstgras wat daar overheen is gespannen is kapot en de schroeven waarmee het vastzit zijn verroest en steken uit. Het schijnt dat ze volgend jaar een nieuw zwembad krijgen, alleen zetten ze dat niet in de reisomschrijving.

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2010
"Zeer behulpzaam personeel"
Annet
Impianti sanitari
16/08/10 Voornamelijk (sta-)caravans met vaste standplaatsen. Zeer dicht op elkaar gepropt. Zwembad is kleiner dan op de foto's.
Vriendelijk, behulpzaam en goed engelssprekend personeel.
Animatie alleen in italiaans. Dichtbij het meer.
Heerlijk om langs het meer naar het cenrum te lopen.
Wij hadden een stacaravan van pubital. De ontvangst door Greta was super, de caravan was alleen niet echt berekend op langere mensen! (bedden erg kort).

"Supper elka jaar weer"
laura
Impianti sanitari
05/03/10 we gaan er elka jaar heen en mijn kinderen willen ook nergens anders meer heen ze hebben elkjaar weer vriedinen egt top het strand is supper meooi en een goede ligging soms is er wel een feestje op het strand maar ja dat moet je ook een keer toe laten
er is op zater dag avond ook vaak wat te doen bij de kantiene
super camping

Famiglia con bambini piccoli, sett. 2009
"Slechte service, maar mooi gelegen camping"
van den Langenberg
4,0
2,0
27/11/09 Stacaravan is te klein voor 4 personen want je kunt niet met z'n vieren binnnen zitten. Er is geen bank, maar alleen een tafel met 4 harde stoelen.
Supermarkt en restaurant waren de hele week dicht terwijl in de brochure en op internet stond dat het tot eind oktober open zou zijn.
Het zwembad was vies en in het peuterbad zat geen water.
Deze klachten gemeld bij de receptie. Ze konden ons niet helpen en spraken amper engels.
Zeer teleurgesteld over deze camping en de service!
Enige pluspunt: mooi gelegen camping aan het gardameer.

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2009
"Ongelooflijk geweldig!"
Melanie
Impianti sanitari
02/04/10 De Camping zelf is geen super de luxe shit. Het zwembad is ook niet echt noemenswaardig. Maar toch hebben wij hier een geweldige leuke vakantie gehad. Vorig jaar 2 weken lang in een ruime mobilhome met alles erop en eraan. Direct aan het Gardameer met alle faciliteiten op loofafstand. De Camping word hoofdzakelijk door vaste italiaanse oudjes bewoond. En dus is er een typische italiaanse sfeer op de camping. Die mensen hebben ons een fantastisch welkom gevoel gegeven. Met handen en voeten werd uitgelegd welke bezienswaardigheden we absoluut moesten bezichtigen volgens hun. En we zijn ze zeer dankbaar voor alle tips! Restaurant De Anna.. praktisch om de hoek van de Camping is ook een Super aanrader!! Fanstastisch lekker eten voor goedkope prijzen!! Supermarkt en centrum op loopafstand, en zowiezo is de ligging geweldig! Kan er niet over uitgepraat raken.
Onze zoon van 10 jaar vond het ook superleuk, en wil dit jaar weer gaan. Wij gaan dus zeker nog eens naar Promontorio.

Link a Zoover sul tuo sito