30/07/10
Dit gloednieuwe complex bevat ongeveer 20 appartementen, twee boven elkaar, onder met een tuin en boven met een balkon. allemaal met een fantastisch uitzicht op het Gardameer en de laatste stuiptrekking van de Alpen "de Monto Baldo" De inrichting is netjes en zeer praktisch, twee slaapkamers, één met een groot 2persoonsbed en 1 met 2 enkele bedden.
Daarbij een leefkeuken met eettafel en een bank. Maar als het goed is leef je buiten. Alle appartementen hebben uitzicht op het zwembad. Het zwembad is keurig verzorgd met genoeg ligbedden en parasols, doordat het ongeveer 1.20 diep is zit er geen (irritante) badmeester bij, wat ik dus wel een voordeel vind. Overigens is er in het zwembad ook een ondiep gedeelte voor kids. s'Morgens kun je verse broodjes in het dorp halen met de krant van vandaag. Er is ook een bezorgservice voor de broodjes. Kortom een fantastiche plek waar je alles hebt en helemaal tot rust komt. sÁvonds kun je eten bij de meest fantastiche restaurantjes rondom Tignale
18/08/10
Kleinschalig complex met mooie, schone appartementen, heerlijk zwembad en ideaal voor opgroeiende kinderen. Vlakbij het dorpscentrum waar alles te krijgen is met leuke restaurantjes en terrasjes.Gezellig, klein dorpje.
30/07/10
Na een aantal jaren in een veel te kleine en te warme caravan aan de veel te drukke spaanse costa keren we na 15 jaar terug naar Tignale.
Eerdere bezoeken aan La Forca waren ons al zeer goed bevallen en dus nu weer gekozen voor de GTS Tignale maar nu in Residence Besas.
Na een hartelijke ontvangst werden we door de manager T Schepman naar het appartement begeleid. De eerste indruk was wow, prachtig uitzicht een twee persoons bed waar je ook echt met twee personen in past, in tegenstelling tot eerdere ervaringen in caravans.
Een keurig appartement zeer compleet en lekker ruim, een prima begin.
Het appartment ligt vlak bij het dorp , wel even afdalen en een klein klimmetje terug maar een beetje beweging kan geen kwaad.
Het zwembad was de eerste week heerlijk rustig , je kunt er comfortabel liggen op heerlijke stoelen en er zijn voldoende parasols voor de nodige schaduw.
Wij komen hier zeker terug, aanrader!!