16/08/11
Nette en ruime appartementen gerund door een erg aardige Italiaanse familie. Zeer mooi uitzicht over Gardameer. Groot nadeel is dat het langs een drukke weg ligt, dus continu herrie van auto's, scooters, vrachtwagens etc... Veel honden in de omgeving die s'ochtens rond 7 uur buiten worden gezet en alles bij elkaar blaffen. Je hebt geen seconde stilte, het is alleen maar herrie. Niet veel geslapen en dat vind ik toch wel belangrijk in een vakantie. Voor ons dus nooit meer......
16/08/11
Wij zijn voor de 2e keer met ons gezin in Villa Rosa geweest. Wij werden wederom zeer hartelijk ontvangen door de familie en waren verrast toen wij in ons appartement kwamen. Er had een verbouwing plaatsgevonden, waardoor het nog mooier was geworden. Wij verbleven in appartement type IGA3. De slaapkamer van de kinderen was ruimer geworden door de nieuwe schuifwand en de keuken was ook groter omdat de kastenwand verplaatst was.
Wij hebben 2 heerlijke weken gehad, waarbij niets te veel was voor de familie. Wij mochten vrienden ontvangen en wij werden, waar nodig, met raad en daad bijgestaan.
Lieve familie, dank jullie wel daarvoor!!
Wij waren zo aan ons appartement gehecht geraakt dat wij de sleutels mee hebben genomen naar huis :-) Uiteraard zijn deze weer retour gezonden.
Voor ons staat het vast: volgend jaar gaan wij weer!!
Peter, Joke, Wesley en Patricia
(fam. Mak)
24/07/11
We zijn warm ontvangen door Paolo die ons meteen een plattegrond gaf met de nodige informatie.Het was een leuke week, doorgebracht bij deze aardige familie, de kamer was netjes, handdoeken waren we vergeten maar konden we tegen een kleine betaling de hele week huren.
een eigen parkeerplek en ook de prive parkeerplaats vlakbij het centrum was erg handig. De consumpties in het hotel waren zeker niet te duur, en we kunnen eigenlijk niets anders als nogmaals benadrukken dat we het erg leuk hebben gehad.
Het enige waarvoor we een 6 hebben gegeven is de ligging, maar dat komt omdat het langs een drukke doorgaande weg ligt (waar je overigens ook snel aan went)
Vele groeten, Edwin, Linda en Milan
30/06/11
wij zijn 3 weken bij villa rosa geweest en zijn zeer gastvrij ontvangen door de fam. Bertamé, het appartement was prima schoon en ruim genoeg, alleen als je van rust houd moet je hier niet zijn! Er loopt namelijk een hele drukke weg langs het complex
waar ze heel hard scheuren, altijd lawaai dus,voor ons was dat toch een groot minpunt. Verder hebben we erg genoten van het moois dat Garda te bieden heeft.