24/07/12
Fris, hip, schoon en mooi park. Voor ieder wat wils, bezoekers zonder kinderen (apart zwembad) en bezoekers met kinderen. Wij hadden een kindje van 1 jaar bij en die heeft een super tijd gehad. Alles in t park is bereikbaar met kinderwagen. Door het vele groen en de ruime opzet heb je het idee dat het heel rustig is. Suites zijn erg schoon en ruim (worden elke dag gepoetst en handdoeken vernieuwd!), met je eigen terras. Bij aankomst, vertrek of met grote boodschappen word je met een golfkarretje naar je huisje gebracht. Om de dag komt er een erg vrolijke medewerker om te checken of alles naar wens is en krijg je chocolaatjes. Attent! De omliggende dorpjes zijn prachtig en dichtbij. Dorpje Bardolino en Gardameer op loopafstand (10 minuutjes). Het ontbijt en het eten in het restaurant is overheerlijk, daar heb je ook uitzicht over Gardameer! Kortom, we hebben een perfect vakantie gehad en komen graag terug Maar dan een weekje langer ;)
06/08/12
een heel prachtig hotel. bij aankomst al meteen een bord met fruit op de kamer en een grote fles procecco . dagelijks een fles water. een echte aanrader. ontbijt is heel uitgebreid en lekker. avondeten is ook heel lekker en betaalbaar. personeel is super vriendelijk. het is er heel proper en grote van veel lichtinval voorziene kamers. wij gaan zeker terug. goed gelegen aan het stadje waar het heel gezellig vertoeven is. niet twijfelen , gewoon gaan kijken ! is de moeite !
05/08/12
heel mooi hotel. prachtig domein en dicht bij het stadje. de kamers zijn heel ruim en proper. heel vriendelijk personeel.als welkomst krijg je een bord met fruit en een grote fles prosecco. elke dag een fles water.
he ontbijt is heel uitgebreid en lekker .wat wil je nog meer. zeker een aanrader !!! wij gaan absoluut terug !!
21/06/12
Bezocht met partner die rolstoelafhankelijk is. Groot appartement met voorzieningen in de badkamer ook al onbreekt het zitje in de douche. Wat stijle hellingen wat voor minder getrainde rolstoelgebruikers een obstakel zou kunnen zijn. In algemene ruimtes goede aangepaste toiletten. Schoon, rustig service gericht hotel. Omgeving is ook goed te doen met rolstoel, gehele boulevard vlak. Overal in de omgeving hulpvaardige mensen. Voor info, e-mail ons maar.