Voorafgaand aan de boeking had ik wisselende reviews gelezen. Toch maar vertrouwd op ook wel positieve beoordelingen. En de mooie plaatjes. Wat zijn we bedrogen uitgekomen! Een hondenhok was het. Erg klein huisje, vreselijk smerig. Alles plakte, overal lag viezigheid en stof, toilet was niet goed schoongemaakt. Stopcontacten hingen los, enorm doorgezakte matrassen waar ook nog scheuren en (bloed)vlekken op zaten. De douche zat vol schimmel. Mijn dochter en ik hadden een week geboekt, maar zijn na twee dagen gevlucht naar een ander onderkomen. In die twee dagen hebben we ook nog 3x een lekkage gehad in de badkamer, en een keer hing er een gevaarlijk sterke gaslucht in het huisje. Telkens melding gemaakt bij de beheerder, die bij de eerste melding nog vriendelijk was, maar daarna steeds grimmiger reageerde. Tot ik hem min of meer dwong om zelf de gaslucht te komen ruiken. Hij schrok zichtbaar. Toen de vader van de beheerder (die het duidelijk voor het zeggen heeft) buitengewoon agressief reageerde en suggereerde dat het aan ons lag, zijn we opgestapt en hebben we de reisorganisatie ingeschakeld.
Het kan zijn dat wij pech hadden en het meest smerige en aftandse huisje hadden, maar na een wandelingetje over het park was al wel duidelijk dat er 40 jaar lang nauwelijks onderhoud is gepleegd. Hier en daar wat opgelapt, maar alles ziet er erg vervallen uit. Ook het zwembad. Op het eerste gezicht ziet het er prachtig uit. Mooi uitzicht ook. Maar het water was dermate troebel, dat je geen halve meter zicht onder water had.
De foto's op de site geven echt een verkeerd beeld. Er zijn een paar huisjes met mooi zeezicht, maar het overgrote deel gaat schuil achter overwoekerde begroeiing. Alleen vanaf het restaurantterras is er zicht over de baai van Napels. De aangeboden mogelijkheid om airco bij te boeken klopt niet. Bij een buitentemperatuur van 36gr. werd het onder zo'n dun metalen dakje bloedheet.
De toegangsweg is heel erg steil en smal, met scherpe haarspeldbochten. Met een middelgrote auto kun je de bochten nauwelijks nemen. De hoger gelegen huisjes liggen dicht onder een erg drukke doorgaande weg.