06/10/11
Prima hotel, fantastische ligging. Vriendelijk personeel en schone kamers. Een hele goede prijs/kwaliteit verhouding.
12/09/11
eenvoudig overnachtingshotel; alleen de vloer van de kamer werd niet gereinigd; overigens goed verzorgd
23/07/08
Dit hotel is zeker de moeite waard voor het geld wat je ervoor betaalt. Het heeft slechts één ster maar dat is kennelijk omdat er geen lounche is. Maar de kamers zijn groot, erg ruim, netjes en schoon. Het ruikt lekker op de gang en elke dag wordt de kamer schoongemaakt.
De ligging is ook best aardig, alhoewel het oude centrum toch wel enigszins wat uitgestorven is s'avonds. Maar je bent met 10 min lopen bij het centraal station, je zit 5 min lopnen verwijderd van Castel Nuovo én de haven van waaruit je bijvoorbeeld naar Capri kunt vetrekken. Voor de lift moet je inderdaad 10 cent betalen, maar dat maakt het juist allemaal wel gemoedelijk. Dit hotel is zeker de moeite waard, helemaal als je toch de hele dag op pad bent. Ga je naar Napels, blijf dan ook een nachtje op Capri. Dat hebben wij niet gedaan maar daar heb ik wel spijt van. Tot slot; het hotel ligt in een veilig gebied, geen criminaliteit. Ook ligt het hotel, in tegenstelling tot vele andere hotels, aan een rustige weg!