25/01/11
schoon en mooi. Novotel ligt buiten de centrum waardoor het lekker rustig is
30/06/10
mooi, trendy, verzorgd hotel. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. vriendelijk personeel. Enig minpuntje: ontbijt elke dag hetzelfde en dure parking en internetverbinding.
16/05/10
Wij zijn hier 5 nachten verbleven en van hieruit 4 dagen Londen gedaan. Wij vonden het heerlijk om niet in de drukte van de stad te overnachten en een toch luxer hotel te hebben voor een betere prijs dan in Londen. Vanuit het hotel is het 3 minuten lopen naar de trein waarmee je in 20 minuten bij de Londen Tower kunt uitstappen en van daaruit je verdere dag kunt invullen. Wij vonden dit geen enkel probleem. Het hotel was zeer schoon, prettige medewerkers, gratis internet in hotel lobby. Helaas is de prijs voor parkeren erg hoog, dit zou wel inclusief mogen bij de overnachting, ook internet op je kamer is erg duur. Dit is niet van deze tijd, dat je moet betalen voor internet op je kamer. Uiteraard kun je in de lobby gebruik maken van de computers. Maar dan staan er toch mensen op je te wachten en kun je niet even rustig internetten. De vliegtuigen komen echt vlak boven het hotel overvliegen en deze hoor je wel, maar in de nacht wordt er niet gevlogen. Volgende keer weer Novotel Excel.
04/11/10
Om dat ik naar a-ha concert in de O2 ging besloot ik dicht bij te logeren.Om daar te komen nam ik de DLR line.en stapte over bij canning town.Hoe dan ook je moet 2 keer over stappen voor dat je ook bij 02 bent. bij elkaar is het 10 min reizen? erg lastig. en kost 4 pond? erg lastig want 02 is loop afstand 15 min? maar er is geen voet pad.
hotel zelf is prima! 4 sterren. wij hadden mini bar en bad en aparte douche. en wc ook apart. Ontbijt was ruim. Er was zelf groente bij. Het is 4 sterren, maar ik vond dit luxer dan Hilton waar ik ooit verbleef.en prijs is ook voor Londen begrippen goed.(in Brussel betaal je voor 4 sterren 100 euro meer). verder ligt dit hotel naast ander conferentie gebouw. Voor dat gelegen heid zal ik meer gebruiken dit hotel dan O2.ander kant is dit goed hotel voor goede prijs.