Recensioni Villaggio turistico Center Parcs Sherwood Forest

8,3
Meteo

19  °C

20 giugno 2013

Ancora nessuna foto disponibile. Inserisci la prima foto
Recensioni Villaggio turistico Center Parcs Sherwood Forest
Rufford , NG22 9DN, Newark
Villaggio turistico Center Parcs Sherwood Forest ha ottenuto 8,9 su 10, sulla base di 6 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Villaggio turistico Center Parcs Sherwood Forest? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Villaggio turistico Center Parcs Sherwood Forest e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 2 Foto delle vacanze di Villaggio turistico Center Parcs Sherwood Forest - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Center Parcs Sherwood Forest / Newark. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

6 recensioni per Center Parcs Sherwood Forest

Famiglia con bambini piccoli, 2011
"Geweldig vakantiepark!"
Suzanne
Ristorante/Bar
09/06/11 Wij zijn nu een aantal keer in dit park geweest en vinden het er geweldig! Het park is erg groot, maar komt niet massaal over door de manier waarop het is ingericht. Lekker in het bos, slingerweggetjes en de huisjes verspringen allemaal, waardoor je nooit direct zich hebt op je buren.
Er is van alles te doen, van zeer jong (baby) tot oud, dus geschikt voor alle leeftijden. Als je hier op vakantie bent, heb je pas echt vakantie. Je verveelt je geen moment. Je hebt alleen wel een ruime portemonnee nodig, want zowel de (zeer nette) huisjes als de activiteiten zijn prijzig.

Famiglia con bambini più grandi, lug. 2010
"Geweldig vakantiepark"
ellis_75
Ristorante/Bar
02/08/10 De parken van Centerparcs in Engeland zijn veel leuker dan die in Nederland. Er is een veel grotere keuze in activiteiten die kunnen worden geboekt. Mijn gezin heeft zich geen moment verveelt. Elke dag hebben we leuke dingen gedaan, zoals laserschieten in het bos, quad biken (ook voor jonge kinderen mogelijk), Wii-en en met computers filmpjes en muismatten ontwerpen in de Virtual zone. De comfort plus huisjes zijn schoon en comfortabel. Het bos is werkelijk prachtig. Overal konijntjes en eekhoorntjes. Dat de zon niet 100% van de tijd scheen, was eigenlijk helemaal niet erg. Engeland is een prachtig land en het is ook fijn dat de kinderen de taal kunnen spreken en verstaan.

Famiglia con bambini piccoli, mag. 2010
"Superleuk en veel te doen"
Familie met jonge k...
Ristorante/Bar
08/06/10 Centerparcs en voeg daar nog eens veel ruimte en natuur aan toe. De kinderen willen niet meer naar Spanje. Engeland staat nu op nr 1!
Tip voor Thomas de trein liefhebbers. In attractiepark Drayton Manor ligt Thomasland. Vanaf het park is dit 1.30 uur rijden.

Con la famiglia, lug. 2008
"Heerlijk genieten van de rust"
Fam. Veldhuijzen
Alloggi
29/07/08 Sherwod Holiday Forest park is echt een park. Het ligt midden in een bos. Het is net zo groot, ongeveer 35 huisjes. Als je houdt van rust dan is het ideal. De huisjes zijn allemaal vrijstaand. In de zomer is het heerlijk, altijd lekker koel dankzij de schaduw van de bomen. Op het park is een kinderboerderij (konijnen, everzwijnen) en je kunt er als Robin Hood boogschieten (dit is echt een aanrader, erg leuk). Er is een zwembadje, dit is wel heel klein,l er mogen maar 16 mensen tegelijk in. Als je wilt wassen dan mag je op de wasmachine "van de zaak" (daar waar ze ook het beddegoed van de huisjes in wassen) je was doen. Er is ook een winkeltje, maar daar hebben ze bijna niets: je moet naar het dorop Ollerton, de Tesco die is elke dag tot middernacht open. Op loopafstand (50 meter lopen) is Rufford Country park. Dan wandel je langs een oude watermolen, een meer met zwanen en een oude abdij. Als je van rust en natuur houdt is dit een aanrader.

Con la famiglia
A.J. Willems
05/10/07 Wij zijn hier augustus 2007 geweest. Het is ons tegengevallen, de huisjes liggen bijna allemaal in het bos. Daardoor is het erg donker, weinig zonlicht. De huisjes zijn dan ook erg vochtig. In ons huisje liep ook nog eens de afvoer van de douche over, als we gingen douchen liep het water in de kamer. En dit was al langer zo omdat het hout al was aangetast. Er hing ook een muffe lucht in het huisje, helemaal van hout overigens. Op het park is verder zelf ook weinig te beleven, een klein zwembadje. De omgeving is verder wel erg mooi, echt Engels. Je moet er dus echt op uit gaan en niet op het park blijven hangen. Verder loopt er in de buurt van het park een drukke doorgaande weg. Ondanks het feit dat deze toch op ruime afstand ligt (zo'n 1000 m) is het geluid toch zeer duidelijk te horen. Op den duur ging het ons irriteren.

ton en maria hovens
18/12/06 we zijn er ongeveer 7 jaar geleden geweest en het is ons groepje van 9 personen toen zeer goed bevallen en we willen graag nogmaals naar Groot Brittanie dat is in de buurt van onze vrienden in Birmingham.

Sondaggio

Quali sono i turisti più eleganti?