Het is absoluut een mooi appartementencomplex en het zijn lieve mensen die het runnen,niks is te veel.
Het enigste waar ik niet zo over te spreken ben is de matras waar ik op sliep,die was erg hard.
Ik had voor mezelf een studio, was groot genoeg voor mij alleen met uitzicht op zee.
Het heeft alleen logies, maar dat is prima, want je kunt in de restaurants die er in de buurt zijn prima eten voor weinig geld.
Er zit ook een cafetaria wat gerund wordt door een Nederlands, echtpaar Yvonne en Albert de naam van de cafetaria is Hestia,zeker de moeite waard om daar een keertje naar toe te gaan, wat zij bijvoorbeeld hebben zijn maar 5 tafeltjes dus geen massa toerisme,dus ook nog tijd om even gezellig een praatje met je te maken.
Het is heel erg jammer dat de reisbureaus de eilanden van Griekenland niet aanprijzen omdat ze denken dat er nog steeds vluchtelingen zijn, maar dat is absoluut niet het geval,dus mensen als je op vakantie wilt gaan denk er dan eens over na om naar Griekenland te gaan, want de kleine ondernemers kunnen de inkomsten daar goed gebruiken en ze hebben het ook nodig om de winter door te komen en je hebt er een fantastische vakantie.