16/08/10
Mooi hotel, vriendelijk personeel en schone kamers.
Regelmatig bussen naar dorpen/steden in de buurt
15/08/09
We hebben in Eliros Beach een super vakantie gehad. Het is een mooi hotel met alles erop en eraan. Heerlijk eten. Mooi zwembad. Zelf te regelen airco op de kamer. Mooie tuin naar het strand.
Tegenover het hotel zijn allemaal winkeltjes en allerlei mogelijkheden op uitstapjes te maken. Er is ook een internetcafe en 2 supermarktjes.
Wij hebben een auto gehuurd en zijn daarmee het hele eiland over geweest. Je kunt heel veel mooie plaatsen en stranden bezoeken. De wegen zijn goed begaanbaar.
We hebben ook een jeepsafari gedaan. Schitterend.
Mooi land met mooi weer.
Wil je meer weten of foto's zien dan mag je altijd vragen stellen en mailen .
18/06/09
Ik ben hier eind mei geweest met een individuele studiereis . Het hotel is in een hotelzone gelegen, ca. 3 kilometer van Georgoupolis. Alle kamers zijn erg ruim, en zijn gerenoveerd. Ze liggen verspreid over het terrein, en kent enkele kamers met frontaal zeezicht. Het ligt direct aan een mooi zandstrand, waar voldoende strandbedden staan. Er is een grote beachbar, die overdag geopend is. Nadeel als je aan het zwembad ligt, je moet je drankjes bij de beachbar halen. 's Avonds komt het animatieteam van zusterhotel Mythos Palace vooral quizzen organiseren. Erg gericht op Duitsers, maar als Nederlander heb je in Eliros Beach een heel leuke tijd! Ideaal gelegen voor het westen van Kreta te verkennen!!!