Da € 78
Eurener Hof****
Recensioni Hotel Eurener Hof****
Eurener Straße 171, 54294, Trier
Hotel Eurener Hof ha ottenuto 9,0 su 10, sulla base di 15 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Eurener Hof****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Eurener Hof**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 5 Foto delle vacanze di Hotel Eurener Hof**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Eurener Hof**** / Trier. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

15 recensioni per Eurener Hof****

7,2
9,6
8,8
9,5
8,9
7,4
Con partner, sett. 2012
"Echt een parel met topkwaliteit!"
daniel_coppens1
Cucina
04/11/12 Chique hotel met echt duitse degelijkheid. Klasse keuken, mooie kamers met terras en uitzicht. Een zeer ruime wellnessruimte.

Con partner, lug. 2012
"Fijne dagen"
Nanda Jansen
Cucina
22/08/12 Mijn man en ik hebben een stedentrip naar Trier gemaakt van 27 juli tot 1 augustus, het hotel Eurenerhof was onze basis.
Het personeel was zeer vriendelijk, de kamers ruim en schoon(pas is het hele hotel gerestaureerd).
Het ontbijt- buffet was fenomenaal, en het diner geweldig, niets was het personeel te veel.
Op een avond, we aten buiten, koelde het snel af en zonder te vragen werden we met lekkere dekentjes om de schouders verwend.
Elk gerechtje leek een feestje van het 4/6 gangen diner.
We gaan zeker weer een keer naar dit hotel.

Con partner, apr. 2012
"Prima hotel met klassiek Duitse inrichting"
Desiree
Cucina
01/05/12 Eurener hof is een prima hotel met zeer schone, ruime kamers die traditioneel Duits (veel licht hout) zijn ingericht. We hadden een comfort kamer met badjassen en enorme handdoeken voor de Sauna.

Ontbijtbuffet van zeer goede kwaliteit (verse croissants, meerdere soorten muesli, verse jams). Het eten 's avonds was prima maar in verhouding met de restaurants in Trier centrum wat hoger in prijs. Heerlijke wijnen en prima bediening.

Zeer mooi en rustig sauna complex.
Enige minpuntje, we hadden een rustige kamer gevraagd met bad en kregen een kamer aan een drukke straat met douche. Als je het raam gesloten hield was het straatgeluid niet heel erg, maar de kamers waren erg warm dus was het kiezen tussen frisse lucht en stilte.

Per informazioni e disponibilità su Hotel Eurener Hof****, clicca qui:

Con partner, nov. 2010
"Fantastisch hotel!"
Linda
Cucina
07/11/10 Het hotel beantwoordde op elk gebied aan onze verwachting. Alleen de ligging is minder pitoresque dan verwacht, want er is geen uitzicht op de moezel. Het eten is zeer lekker, de kamers smaakvol ingericht en de welness alles er op en er aan. Er is een mooi wandelgebied op 1km van het hotel. Parkeren in Trier is gemakkelijk en niet duur.
Trier heeft veel te bieden op gebied van cultuur, winkels en gezelligheid.
Wij plannen volgend jaar al een nieuw bezoek aan dit hotel.

Con partner, lug. 2010
"Prima Versorgung in Eurener Hof"
Martin
Cucina
31/08/10 Eurener Hof ist einfach klasse! Gute Versorgung, prima Restaurant, prima Welness.
Wir sind Stammkunde geworden

Con partner, lug. 2010
"Degelijk Duits hotel"
Jaap van Roon
Cucina
02/08/10 Hotel Eurener Hof heeft (nog) de degelijke uitstraling van een ouderwets hotel met diverse bijzondere voorwerpen in de gangen. Maar op de verdieping waar wij logeerden werd ook nieuw en modern (mooi) sanitair aangebracht.
De service is prima en de keuken geweldig. We gebruikten zondag het afwisselende zesgangendiner voor Euro 28, maar ook het ontbijt is de moeite waard. Sauna ziet er fraai uit, maar is (geheel) onder de grond.
Vanuit het hotel is zeer regelmatig een busverbinding (lijn 1 of lijn 81) naar Trier; een driedaagse Triercard voor OV + enkele overige kortingen kost Euro 19.

Famiglia con bambini più grandi, ago. 2009
"Heerlijk ontspannen"
Marretje
Cucina
03/09/09 Een echt duits hotel. De inrichting is klassiek licht eiken. Het is een zeer schoon hotel. Het ontbijt is echt perfect. Keuze uit bijv. meer dan 8 soorten musli!!! 5 verschillende soorten vruchtensap en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Wij sliepen in de suite, die was echt groot met een zeeeer grote badkamer en ook de slaapkamer was groot, de woonkamer iets kleiner en een heerlijk dakterras. De sauna en welness waren fantastisch.
Als je 's ochtends je kamersleutel af gaf vroeg men of je wilde reserveren voor het diner. Dit was geen overbodige vraag want het restaurant (roken en niet roken) was echt afgeladen. Maar als je zei dat het nog niet wist was dat ook prima. 5 minuutjes met de auto en je zat midden in het centrum van Trier. Prima hotel!

Con partner, mag. 2009
"Prima verhouding prijs/kwaliteit!"
patt pellegroms
5,0
Cucina
22/05/09 prima hotel, prijs/kwaliteit dik in orde!
- en + punten zijn enkel maar details.

Con partner
"Geweldig hotel"
Marja Kleihorst
Cucina
26/11/08 Dit is n heerlijk hotel waar je je meteen thuis voelt.Het ziet er heel gezellig uit.Het hele hotel in kerstsfeer.Smaakvol.Het hotel ligt te ver weg van Trier,maar met bus 1(voor de deur)ben je met 15 min.in Trier.Parkeren in Trier geen probleem.Service is uitstekend.Personeel is top.Het loopt daar als n trein.Avond-eten helemaal goed, smaakvol.Ontbijt is super.Wat er allemaal niet staat.Wij hebben niet gegeten maar gevr...
Wij hadden de standaard-kamer.Prima.Brandschoon.Leuk zwembadje en n prima sauna-gebeuren.De prijs wat wij betaalden is prima.Het is het zeker waard.
We komen graag nog ns n keer terug.

Con partner, ott. 2008
"Uitstekend hotel"
jahnjahn
Cucina
17/10/08 Dit is een prima hotel. Zeer ruime kamer in duitse stijl (blank eiken, donzen dekbedden e.d.). Groot balkon. Keurig personeel, goed restaurant. 2 nachten geweest, ook gedineerd. Restaurant was nagenoeg volbezet op een dinsdag en woensdag. Keuken is prima en bediening van ouderwetse klasse. Maak geen gebruik van volpension; je krijgt dan op zich goede gerechten, maar je kan beter gewoon van de kaart bestellen.
Het ligt op ong 2 km van het centrum van Trier in een dorpje dat is vastgegroeid aan Trier.
We hebben geen gebruik gemaakt van de Wellnes. Dit ziet er wel fraai uit.
Niet doen als je van modern design houdt

Link a Zoover sul tuo sito