Recensioni Hotel Arcadia Trier****

8,3
Meteo

26  °C

20 giugno 2013

Ancora nessuna foto disponibile. Inserisci la prima foto
Recensioni Hotel Arcadia Trier****
Metzer Allee 6, D-54295, Trier
Hotel Arcadia Trier ha ottenuto 8,1 su 10, sulla base di 41 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Arcadia Trier****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Arcadia Trier**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 10 Foto delle vacanze di Hotel Arcadia Trier**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Arcadia Trier**** / Trier. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

41 recensioni per Arcadia Trier****

7,9
8,6
8,3
Famiglia con bambini più grandi, mar. 2013
"Absoluut een aanrader"
corina
Cucina
29/04/13 Goed hotel om een paar dagen in Trier te verblijven. 10 minuten lopen van stadscentrum.
Kamers zijn ruim en schoon. Ontbijt is prima.
Bezocht met 2 tieners goede prijs/kwaliteitsverhouding. Receptiepersoneel zijn erg behulpzaam.

Con partner, sett. 2011
"Prima en prettig gelegen hotel"
Remy
Cucina
01/01/12 Het Arcadia hotel ligt op loopafstand (20 min) lopen van het centrum en op een steenworp afstand van het amfitheater. Het parkeren ging makkelijk in de gratis parkeergarage. De kamer was netjes en ruim en voorzien van alle gemakken. Het ontbijtbuffet was zeer compleet en goed verzorgd.

Con partner, lug. 2011
"Prima gelegen op loopafstand van centrum"
fam Olzheim
Cucina
08/08/11 Comfortabel hotel net buiten het cenrum. Van buiten niet fraai, maar van binnen alles in orde. Prima bedden en badkamer. Goed eten. Prettig personeel.

Con partner, mar. 2011
"Aanrader!"
Familie Neven
Cucina
24/03/11 Uitstekend verzorgd hotel, goede service en uitgebreid ontbijt. Dit alles verzorgd door uiterst vriendelijk personeel!

Con partner, gen. 2011
"Heel goed"
Kirsten
Cucina
11/01/11 Dit hotel is een aanrader. Kamers zijn ruim en net. Minpunt is wel dat de muren niet echt geluiddicht zijn. Ontbijt was dik in orde. Veel keuze. Voor de parking moesten we 11 euro betalen, terwijl er op de website 9 euro stond. Het hotel ligt ongeveer een kwartier wandelen van het centrum, dus dit is zeker te doen. De dame aan de receptie sprak wel geen Engels enkel Duits en kon ons dus niet echt uitleggen hoe we in het centrum moesten geraken. Voorts hebben we echt genoten van ons weekendje Trier. Een prachtige stad!

Con partner, dic. 2010
"Goede prijs/kwaliteit verhouding"
chantal
Cucina
24/12/10 Wij zijn hier komen overnachten voor onze kerstshopping in Trier. Het hotel is op wandelafstand gelegen van het centrum maar hier ontbreekt wel sfeer. Het personeel aan de receptie is wel vriendelijk maar voor de rest lijkt het hier zo dood als een pier. De kamers zijn sober maar wel netjes en alle comfort. Wij hebben hier enkel ontbijt genomen dus onze puntenbeoordeling op eten is dus enkel voor het ontbijt. Super lekker, wordt goed bijgevuld maar ook hier ontbreekt gezelligheid.
Wij vonden het hier goed, zijn hier vorig jaar ook reeds geweest en prijs/kwaliteit is het best ok, maar wat ons betreft, goed voor 1 à 2 overnachtingen.

Con partner
"Goed hotel"
Gronier
Cucina
28/07/10 Wij zijn hier 3 nachten geweest voor 99euro lo en een gratis parking en het ontbijt was zeer goed en mooie grote kamer niets op aan te merken en de airco werkte perfect niets dan lof voor dit hotel ga zeker nog eens terug.

Famiglia con bambini più grandi, apr. 2010
"Leuk voor een keer"
Nick Joosten
Cucina
03/05/10 Hotel ligt ongeveer 15 minuten lopen van de voetgangerszone in het centrum. Kamers netjes ingericht, nette badkamer, fijne douches, met warm water en alles goed schoon, wat ik erg belangrijk vind. Hadden een kamer op 2e etage, kamers waren erg warm verwarming kon wel uitgezet worden, maar er bleef warme lucht uit de ventilatoren komen, we moesten met de balkondeur open slapen anders was het niet te doen, we hadden 3 kamers (waren met 6 personen) was in iedere kamer hetzelfde. Het ontbijt was goed, genoeg keus.. Echter op de tweede dag waren we om half 0900 uur in de ontbijzaal, ontbijt duurt tot 1100 uur. We hadden geluk, want als we een half uur later waren, was de ham, kaas en broodjes/Croissants al op geweest, dit was dus erg slecht voor een 4 sterren hotel....... Tip ga dus vroeg ontbijten.

Con partner
""Dit nooit meer""
Nicole en Etienne
5,0
5,0
28/12/09 hebben juist 3 dagen in golden tulip geweest naar de Kerstmarkt

De kamers waren goed maar het ontbijt liet te wensen over. Spek en eieren waren lauw. Niet veel keuze van kaas.

De bar was koud en onpersoonlijk.

Con partner, dic. 2009
"Fantastisch"
Jef en Lydie
Cucina
04/01/10 we waren hier voor 3 overnachtingen met half pension. 21 tot 23 december
het ontbijtbuffet was zeer goed met uitgebreide keuze , het 3 gangen menu was ook zeer verzorgd en lekker met een goede bediening.
dicht bij de kerstmarkt en het centrum
hier komen we zeker terug

Sondaggio

Quali sono i turisti più eleganti?