05/05/12
We hebben met onze 7 kinderen een aantal heerlijk dagen gehad in dit hotel. Wat een bijzonder vriendelijke mensen, erg attent!
Twee familiekamers, met aparte ruimtes voor de kinderen, erg ideaal!
Ontbijt en avondeten geweldig goed! Erg veel keus!
Kamers zijn goed schoon!
We zullen dit hotel aanbevelen bij familie en vrienden en hopen zeker nog eens terug te komen!
Distanza dalle piste
01/05/12
Net terug van een mini vakantie in het Sauerland, waar we geweldig hebben genoten. Het hotel is een plek voor zowel gezinnen met jonge kinderen, zoals wij, als ouderen. Je wordt bijzonder gastvrij ontvangen en helemaal tot aan je kamer gebracht. Ontbijt is ronduit voortreffelijk, zeer uitgebreid. Ook het avondeten is bijzonder goed, saladebar en een vast menu in buffet vorm voor 10 € per persoon. Zeer ruime familie kamer met aparte slaapkamer voor de kinderen. In de omgeving is veel te doen, wandelen, mountainbikeen, rodelen, pretpark en zwemmen, kortom genoeg om je niet te hoeven vervelen. Bij terugkomst in het hotel is er de goedlachse eigenaar die even wil weten hoe je dag is geweest. Voor ons een plek om zeker nog eens terug te keren. Een zeer eenvoudig hotel maar prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.
13/02/12
Geboekt met een bon, in de gids staat vermeld ontbijt + dinner a la carte, maar dit is dus niet het geval het is HP.
Prima ontbijt, avond eten is eenvoudig maar goed, voor echt lekker eten kan je beter iets anders uitzoeken.
Hotel ligt in het plaatsje Bodefeld, gemeente Schmallenberg.
Keurige kamers en vriendelijk personeel
18/01/12
Beste mensen, dit is wat wij zochten: authentiek Duits hotel. Buitenkant vakwerk-uitstraling. Interieur: zou je nu retro noemen! Hilarisch gewoon. Maar wel schoon,netjes en wat een vriendelijke mensen. Hotelkamers met prima bedden (met huiskamer en groene pluche bankstellen en bruine lampenkap :-) De enorme witte Koningspoedel beneden completeerde het geheel. Ontbijt: Rapportcijfer 10+, zeker voor dat geld. Wij waren er een weekend met 6 volwassenen en 6 pubers. Hoewel wij best verwend zijn (gaan sowieso 2x per jaar met ski-team naar Valthorens of Tignes) komen we hier graag nog een keer terug voor een weekendje op 3 uur rijden van Utrecht. TOP!!!!