23/05/11
we zijn 2 jaar geleden voor het eerst naar Uedelhoven geweest en hebben daar de Chalet Zum Hirsch gehuurd voor een week .
Bij aankomst werden we ontvangen door de zeer vriendelijke eigenaar en had de koffie al klaar staan .
Hij heeft ons uitgelegd wat er te doen was en hoe alles in en om het huis werkte , ook stonden er versen bloemen en een fles champagne voor ons klaar .
De chalet op 500m hoogte in een dorpje aan de rand van een bos , waar je zeer veel privacy hebt de eerste bewoners op 600m van het chalet je hebt een werkelijk betoverend uitzicht in het dal .
De chalet beschikt over meerdere terrassen waarvan ook een met een sauna .
In het chalet zijn 2 badkamers en 2 slaapkamers een grote woonkamer en een keuken .
Werkelijk alles is aanwezig van Senseo tot internet !
In de buurt ook van alles te doen op nog geen half uurtje ligt de Nürnburg ring waar van alles te doen is .
Ook de Dierenparken die in de buurt zijn zijn erg leuk om met kinderen te bezoeken. Kortom een aanrader !!!!
21/06/11
In 2009 voor het eerst naar deze prachtige chalet geweest en we hebben echt een super week gehad.
Aanstaande zaterdag gaan we voor de 2e keer maar dan 2 weken.
De chalet is voorzien van alle denkbare luxe van Sauna tot Vaatwasser en het uitzicht rondom is adembenemend !
Je kijkt in een dal en de eerste buren zijn 600m verderop dus echt volop privacy .
24/05/11
We gaan hier deze zomer voor de 2e keer heen en heb werkelijk nog nooit zo'n mooi uitzicht gehad tijdens mijn vakantie.
De service is ook perfect en er ontbreekt werkelijk niets in en om het huis .
Als wij komen eind volgende maan staat het zwembad te wachten voor onze dochter en je kan ook je paard meenemen .
Want ook daar is Stalling en land voor aanwezig en de omgeving is zo ongeloofelijk mooi .
Wij zullen hier ook zeker een derde keer heen gaan !!!!