31/12/12
Wij waren hier dec.2012, met een Kerstreis van touroperator. Het enige wat ik op te merken heb, is dat de kamers nogal gehorig zijn, maar verder alle lof voor dit familiehotel. Men deed zo hun best om het ons naar de zin te maken....! Het eten was er uitstekend, iedere avond een 4-gangenmenu en met Kerst waren het er zelfs 5. De bedden (boxspring) op onze kamer waren uitstekend, alleen dat dunne kussen, daar zouden ze iets aan kunnen doen. In de winter heb je geen mogelijkheden in het dorp, maar ik kan me voorstellen dat dat in de zomer anders is. Vooral voor wandelaars. In de omgeving is vast genoeg te zien.
18/09/11
De eenpersoonskamer is klein, maar schoon en netjes. Er is een tv en een fohn en het bed is goed. Het is wel wat gehorig op de kamer. Jammer dat de kerkklokken zelfs midden in de nacht luiden, waardoor slapen moeilijk gaat. Het avondeten is heel goed. Het ontbijtbuffet is uitgebreid en heel goed. Personeel is vriendelijk. Het is een gezellig hotel, maar in het dorp is verder niks te beleven.