Da € 63
Zeranka****
Recensioni Pensione Zeranka****
Lohen 7, D-83324, Ruhpolding
Pensione Zeranka ha ottenuto 9,6 su 10, sulla base di 83 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Pensione Zeranka****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Pensione Zeranka**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 67 Foto delle vacanze di Pensione Zeranka**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Zeranka**** / Ruhpolding. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 successiva

Con partner, apr. 2013
"Adorable and comfortable"
luciano natazzi
Cucina
18/04/13 Picked hotel Zeranka because of all of the positive feedback on the internet and could not be happier.
Room was clean with super comfortable bed and spotless bathroom. Also breakfast was sumptuous and lasted for the whole day.
Anita was super helpful with suggestions on places to visit and eat.
Even with the snow and unusually cold weather at the end of March we had a wonderful time.
By far the best place we stayed in our trip to Bavaria & surrounds, and I wish we could have stayed longer!

Con partner, feb. 2013
"Geweldige plek!!!!!"
Henk Peters
Cucina
11/03/13 Wij zijn net terug van een wintersportvakantie in Ruhpolding. Hotel Zeranka is een absolute aanrader, klein maar fijn. Vanaf het eerste moment de ontvangst tot dat je weg gaat vriendelijke en belangstellende mensen van de eigenaren tot en met de bediening. Goede atmosfeer in het hotel, mooie schone en sfeervolle kamer. Kortom een aanrader. Geweldige prijs/kwaliteisverhouding.

Famiglia con bambini più grandi, feb. 2013
"Super gastvrij,"
Bartolo
Cucina
08/03/13 Ook wij hadden een geweldige week bij Pension Zeranka. Super gastvrij. Goed verblijf met vriendelijke bediening en ook het onbijt is zeer uitgebreid verzorgt. Schoon sanitair/ kamers en elke dag werden de bedden weer keurig opgemaakt. Zelfs een kan koffie voor de terugreis meegekregen.
Het ontzorgen door de medewerkers geeft je een echt vakantiegevoel. Echt Top.

Per informazioni e disponibilità su Pensione Zeranka****, clicca qui:

Famiglia con bambini più grandi, feb. 2013
"Fantastische plek"
Brenda bouman
Cucina
17/02/13 De laatste jaren hebben wij steeds 1 overnachting gehad bij Zeranka op doorreis naar Oostenrijk. Dit jaar hebben we onze wintersport vakantie in zijn geheel bij Zeranka doorgebracht.. Het was wederom super : de kamers, het ontbijt en bovenal de gastvrijheid en de service. B.v. een auto laten verzetten voordat we er om gevraagd hebben....dat maakt het verschil!

Con amici, gen. 2013
"Wederom fantastisch"
Ruud en Joke
Cucina
04/02/13 Net als vorig jaar hebben wij genoten van dit sfeervolle huis, het heerlijke ontbijt en de gastvrije ontvangst. Echt een aanrader!
's Avonds konden we gebruik maken van de ontbijtruimte om te kaarten met onze familie die net zo enthousiast waren over dit pension als wij.

Famiglia con bambini più grandi, dic. 2012
"Super plek voor super prijs en super service"
Frank en Ineke te P...
Cucina
03/01/13 Wij hebben voor de 2e keer gebruik gemaakt van appartement en ontbijt bij Zeranka en is ons weer uitstekend bevallen. De accomodatie ligt in een rustig gedeelte aan een doorgaande weg en op loopafstand van het leuke dorp Ruhpolding. De eigenaren en hun zoon zijn erg behulpzaam en de service is super. Op oudejaarsdag stonden er zelfs lekkere eigen gebakken oliebollen voor ons klaar! Echt een adres om te onthouden!

Con amici, sett. 2012
"Heerlijke overnachting"
lisa
Cucina
20/09/12 Dit hotel gebruikt als tussen stop naar Kroatië. Perfecte locatie indien je verder wilt naar Kroatië. Heerlijk geslapen in het hotel. Super tip gehad om verderop in het dorp goed te eten. S'morgens bij het ontbijt nog even genoten van het uitzicht en de fantastische service. Iemand van on luste geen eieren dus ze wilde zelfs pannenkoeken maken. Zo lief.

Con partner, ago. 2012
"Wij komen terug!!"
Erico Franca
Cucina
18/09/12 Heerlijke week gehad bij Gästehaus Zeranka!!
Alle recensies kloppen, hier valt weinig meer aan toe te voegen behalve
dat we volgend jaar weer terug komen.
We waren ook zeer verrast wat er allemaal te doen is in de omgeving, zelfs 3 weken is niet genoeg om alles te bekijken of te ondernemen.
En dit alles in een geweldig mooie omgeving met super vriendelijke mensen en betaalbare prijzen.

O ja, de vakantie pas die je gratis krijgt bij aankomst is geweldig!!!
iedere dag gratis zwemmen in het prachtige zwembad in Ruhpolding of met de kabelbaan de Rauschberg op.
Te veel om op te noemen en een prachtige service.

Zeranka Team is bellissimo!!!!

Con amici, lug. 2012
"Fantastische plek"
Sjaak en Marga Huys
20/07/12 het was goed vertoeven en alles was geweldig
voor herhaling vatbaar Super!!!!!!!!

gr. Sjaak en Marga

Con partner, giu. 2012
"Geweldige accommodatie en zeer lieve eigenaren"
erika hepro
Cucina
17/06/12 Onze eerste vakantie in prachtig Beieren en we weten nu al dat we terugkomen!!!
En dan zeker weer bij Zeranka want wat zijn we leuk ontvangen.
Anita ( de eigenaar) heeft ontzettend vele leuke tips voor uitjes, dagtrips, en restaurants.
De kamers zijn ontzettend mooi ingericht en van alle comfort voorzien.
Zelfs 2 type kussens op het bed doet je verzekeren van een goeie slaap.
Het onbijt is heerlijk en uitgebreidt
Zeranka team bedankt voor een onvergetelijke vakantie en tot volgend jaar!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 successiva

Link a Zoover sul tuo sito