4,0
22/10/12
Kamers gehorig, klein en slecht ( kamers die wij hadden in ieder geval). Bij binnenkomst wordt er bij iedereen geprobeerd een super kleine kamer aan te smeren. Enige pluspunt was dat kamers schoon waren. Eigenaar is onbeschoft, superonbeschoft zelfs. Eten is bagger. Vet en vies. Ontbijt was wel aardig. Dit hotel moet je echt mijden als je er niets te zoeken hebt!
14/10/11
Wir verbrachten die Angebotstage mit AI light. Zentral, dennoch ruhig gelegen. Eigener Naturparkplatz. Das Haus hat eine besondere Historie, die im Foyer nachzulesen ist. Das Zimmer,gepflegt und sauber, war ausreichend groß, um auch einen Regentag stressfrei zu erleben. Sonnenstunden kann man auf dem Balkon genießen. Moderner Flachbildfernseher mit etwas schwachem Signal. Das Bad war komplett renoviert, entspricht unserer Meinung mindestens ***+. W-LAN Nutzung in Gemeinschaftsräumen kostenlos. Die Verpflegung bestens. Wünsche, wie vegetarisches Essen, wurden prompt erfüllt und über die gesamte Dauer des Aufenthaltes berücksichtigt. Das Frühstück ließ keine unserer Erwartungen in dieser Kategorie offen. Die Getränkeauswahl AI war weitreichend. Der Service prima. Zusätzlich erhielten wir die Xtra-Karte kostenlos. Hiermit waren Bergbahn- Bus- Hallenbadbenutzung etc. frei. Unser diesjähriger Urlaub im Hotel Diana, in dieser Kategorie zum unschlagbaren Preis-Leistungsverhältnis.
03/01/11
Net terug uit hotel Diana in Ruhpolding. We zijn hier in de kerstweek geweest. De kamer was prachtig. Groot en schoon, met nog een extra zitkamer. De ontvangst en vriendelijkheid van het echtpaar is slecht. Zij gaat leuk met de kinderen om, maar bij hem kan nog geen goedemorgen van af. Heel slecht! Het ontbijt is perfect, de lunch 1 broodje met een stuk fruit (kan beter, maar we hebben ook niet veel betaald, dus we klagen hier niet over). Het avondeten is goed, maar simpel. Verwacht geen schnitzel, maar gewoon kip met tomatenpasta. Wel soep en salade vooraf. Dat is goed. Echter je kan niet aangeven dat je liever aardappels wil of iets anders. Het avondeten is echt heel simpel, maar we kunnen niet zeggen dat het slecht is. Jammer is wel dat het all inclusive is tot 20.00 uur. Na 20.00 uur kan je echt niks meer verwachten. Kortom een zeer geslaagde vakantie (Ruhpolding is heel leuk), een goed verblijf, maar we boeken volgend jaar weer wat anders.