29/09/12
Zeer mooie plek. Zeer aantrekkelijk om in het voor en najaar te wandelen en te fietsen. Ook met de racefiets en/of mountainbike. Er staan zeer mooie fiets aangegeven. De appartementen zijn ruim en schoon.
Zeer vriendelijke mensen en behulpzaam. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Een aanrader.
02/08/12
Vakantiepark met appartementen die allemaal particulier eigendom zijn. Voor de kinderen zijn er een trampoline, minigolf, speeltuintje en een zwembad aan de overkant van de weg. Prachtige natuur, vriendelijke mensen, skigebieden voor beginners en lichtgevorderden op korte afstand met hele lage prijzen. Nabije Hochficht is sneeuwzeker. Skihuur en skiles op loopafstand, Goed maar eenvoudig restaurant en apres ski in de buurt. Prijs is heel voordelig. Skigebieden zijn niet geschikt voor zeer gevorderde skiërs. Ook in de zomer veel te doen: prachtig wandelen en fietsen of bezoeken van mooie plaatsen in de omgeving: Passau, Regensburg, Cesky Krumlov. Elk dorp heeft een zwemmeertje, gratis en voor niks.
13/12/11
Samen met vrouw en kind geweest en ons prima vermaakt.
Restaurant op het park is geen aanrader.
We huurden een particulier appartement. Prima voor elkaar