Recensioni Villaggio turistico Legoland Holidays***

27 maggio 2013

Legoland Holidays***
Recensioni Villaggio turistico Legoland Holidays***
Legoland Allee 2, D-89312, Gunzburg
Villaggio turistico Legoland Holidays ha ottenuto 8,2 su 10, sulla base di 32 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Villaggio turistico Legoland Holidays***? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Villaggio turistico Legoland Holidays*** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 72 Foto delle vacanze di Villaggio turistico Legoland Holidays*** Puoi vedere 1 Video di Villaggio turistico Legoland Holidays*** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Legoland Holidays*** / Gunzburg. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

32 recensioni per Legoland Holidays***

Famiglia con bambini piccoli, 2013
"Leuke camping"
sebastiaan_hand
Ristorante/Bar
19/03/13 leuke camping om het pretpark te bezoeken. camping zelf straalt niet heel veel uit, maar is netjes en de douches ook. voorzieningen zijn dus oke. leuk restaurant en leuke speel terreinen voor kinderen.

Famiglia con bambini piccoli, ott. 2012
"Viel tegen"
hsteggink
4,0
31/10/12 camping lag mooi goede plekken.op het park was geen campwinkel.
het restaurant was niet echt goed het eten was te duur.ontbijt viel erg tegen weinig keus

"Leuk thematisch vakantiepark"
Deesje
Ristorante/Bar
03/08/12 Vooral voor de kinderen natuurlijk ontzettend leuk hoe bijna alles van Lego was gemaakt. Bij de huisjes waren heel veel speeltuintjes in allerlei verschillende thema's. De huisjes zelf waren klein, maar hadden alles wat je nodig had. In het park zelf waren twee soorten restauranten. Het eten in het Steakhouse was erg lekker! Het ontbijt (inclusief bij een arrangement) was goed geregeld doordat je een eigen tafel kreeg aangewezen en het personeel was super-kindvriendelijk. Het ontbijt was echt supergoed. Heel veel keuze en erg lekker. 's Avonds was er ook van alles te doen. Bowlen, midgetgolfen, een klimpark of lekker op het strandje spelen.

Per informazioni e disponibilità su Villaggio turistico Legoland Holid...

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Super begin van onze vakantie!!"
haas234
Alloggi
28/07/12 3 nachten verbleven op de camping van Legoland. De camping is er echt op gericht dat je het park bezoekt en in het parkrestaurant komt eten. Wij waren er 3 nachten met onze eigen tent. Plekken zijn lang en smal, je kunt je caravan bij wijze van aan de auto laten hangen... Toiletten e.d. zeer schoon, handzeep, douchegel e.d. allemaal aanwezig. Speeltuinen leuk op het park. Legoland zelf was echt top voor de kids en ook voor ons! Wij hadden echt 2 dagen op het park nodig. Zeker voor herhaling...

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Erg leuk voor jong en oud !"
fam.boogaard
Ristorante/Bar
12/08/12 Een geweldig leuk park die naadloos aansluit op legoland. Aankomst eind van de dag voor een 2-daags arrangement. Park zelf is al erg leuk met speeltoestellen, parcours, midgetgolf,bowling en alles uiteraard in de legostyle. De kamers zijn heel erg leuk ingericht maar je bent min of meer verplicht om in het restaurant te eten (een all you can eat en een a la carte restaurant). Medewerkers zijn erg vriendelijk, het park heeft een 'eigen' legoland ingang en daar mag je al om 09.30 naar binnen (hoofdingang is 10.00 uur). Vanaf de snelweg makkelijk te bereiken. Wie naar legoland gaat moet hier zeker verblijven ook al kost het wat meer. Bijzonder leuk !

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Lekker dicht bij het Park"
Frits
Ristorante/Bar
21/07/12 We hebben een driedaags arrangement gekozen met daarbij 2 dagen toegang tot het Legoland park. De huisjes waren niet al te groot, geschakeld per 2, en bevatten 2 (slaap)kamers. Het vakantiepark bevat genoeg speeltuinen voor de dagen dat je geen toegangsbewijs hebt. Parkeren in goed geregeld. Verder is het park overzichtelijk en goed te doen in 2 hele dagen. Je loopt in ongeveer 10 minutjes naar het park (dat pas om 10:00 uur open gaat!). Het ontbijt was prima, genoeg keuzemogelijkheden en netjes verzorgd in buffetvorm. We hebben 's avonds in het Buffetrestaurant gegeten voor een redelijke prijs. Het arrangement vond ik redelijk aan de prijs, maar dan weet ik ook niet wat het kost als je losse kaartjes koopt. De kinderen hebben in ieder geval volop genoten.

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"2 super leuke dagen gehad!"
carla
Ristorante/Bar
13/07/12 We hadden in legoland 2 overnachtingen geboekt met 2 dagen entree. De eerste dag gelijk het park in gegaan na aankomst. Netjes bij de receptie geholpen, auto mag je al bij de huisjes parkeren en je loopt zo via de achteringang het park in. Een erg leuke dag gehad, was niet zo druk, 30 min wachttijd was het langste. Leuke attracties voor de kleintjes, maar zeker ook voor de groten. Goede sanitaire voorzieningen, veel en netjes. Genoeg keuze om op het park zelf te eten, dit hebben we beide dagen gedaan. Prijs viel me erg mee, kidsmenu's zijn handig, porties hiervan riant.
Het huisje waarin we verbleven was ook erg netjes, hadden 6 persoons huisje met 4-en. Nadeel was dat lopen op de vide erg gehorig was, de buren kon je goed horen. Ontbijt buffet in de ochtend perfect, lekker en veel keus. Krijgt tafel toegewezen, personeel erg vriendelijk. Ook op het feriendorf leuke speeltuin voor kinderen, meertje met strand waarin werd gezwommen, fietsjes en klimparcours. Een aanrader!

Con partner, mar. 2012
"Prima camping van en dichtbij Legoland"
Heidi
Attività sportive
12/06/12 Ideaal om op de Legoland camping te staan als je naar het park wilt gaan. In een kwartiertje ben je te voet vanaf je camper in het park, en het is ook nog eens een leuke wandeling door het bos. De camping zelf is ontzettend goed aangelegd, mooie plaatsen en prima sanitair.

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2011
"Mooie camping"
Sandra1976
17/08/11 Wij hebben daar overnacht met onze tourcaravan omdat wij na onze reis van Slovenie naar Legoland wilde.
Heel goed te woord gestaan door de receptie en een leuke aanbieding aangeboden gekregen.
Voor 126 euro hadden wij (2 volwassene en 1 kind van 7) 1 overnachting op de camping en voor 2 dagen entree kaarten voor Legoland.
Hele fijne staanplaatsen waar je je auto gewoon aan de caravan gekoppeld kunt laten staan.
Sanitair heel netjes en de camping is ook echt voor kids.

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2011
"Super!"
Dsy
Ristorante/Bar
29/07/11 We hadden super verblijf in het vakantiepark van legoland, kids waren door het dolle heen. Veel speeltuigen, huisje zeer netjes, werd alle dagen grondig gepoetst.
Plaatsen in het restaurant waren geresserveerd, eten zeer goed. (in het attractiepark zelf, was het veel minder vooral meer vettig eten).