25/02/13
met een piste voor de deur en betaalbare skicursus ideaal vakantie park! En op 26 km , half uurtje rijden, een mooi wintersportgebied in Mitterdorf tegen de tsjechische grens.
Jammer genoeg is het huisje erg gedateerd qua meubilair, savonds kan je niet echt relaxd zitten. Onze bedden prima niet alle matrassen even fijn, goede oven, maar de boiler echt niet toereikend!maar voor het 2e jaar hebben wij een super vakantie gehad met kids in de leeftijd van 12.15 en 16!En betaalbaar!
19/02/13
we zijn net terug van een geweldige wintersportvakantie. We waren met twee gezinnen en ieder gezin in een 4 persoonshuisje dat door de vele kasten en haakjes meer dan groot genoeg was. We hebben er regelmatig met 8 personen gegeten en dat ging zelfs prima. Het enige nadeel van het huisje is het weinige warme water voor de douche.
De piste op het park is leuk om de eerste dag erin te komen maar de overige dagen hebben we heerlijk geskied in Mitterdorf. De kinderen hebben daar ook prima (privé)les gehad en alles is betaalbaar. Ook eten op de piste goedkoop (in de sneeuwbar genoeg keuze en voor 70 euro met twee gezinnen had je prima gegeten). Kortom, een aanrader voor beginnende skiërs en met kinderen.
07/01/13
Net terug uit dit park.
Leuk verblijf en prachtige ligging. Wel een eindje omhoog met alle koffers en tassen maar dat was ons bekend.
Helaas geen sneeuw op het park dit jaar, maar voldoende ski mogelijkheden in de omgeving.
Huisje was schoon bij aankomst. Bedden wat aan de harde kant en wat absoluut een gemis is is een lekker bankstel.
Toch wel akelig om een week op een harde bank/stoel te moeten zitten. Dit is niet echt comfortabel.
Wel een pluspunt dat er Nederlandse televisie aanwezig is.
Kortom absoluut voor herhaling vatbaar.