19/09/11
Wij (2 volw, 1 peuter, 1 baby) zijn mid-september 10 dagen op Le Grand Bois geweest en hebben het fantastisch gehad. Hartelijke ontvangst door Jolante en Eelco die sinds ze de camping kochten hard gewerkt hebben om er een top-plek van te maken. En met resultaat!
- Nieuw & schoon sanitair
- Nieuw en fijn zwembad met een peuterbadje waar ons zoontje van 2,5 heerlijk in kon poedelen, en voor ons fijne ligstoelen
- Een grasveld waar gespeeld kan worden met schitterend uitzicht over de heuvels van de Drome
- Lekkere huisgemaakte pizza's en een drankje aan de bar bij het zwembad
- Behulpzame eigenaren die meedenken over waar je kunt wandelen, poedelbeekjes, en waar je met rondrennende kids fijn kunt eten (Table de Co)
- Elke dag vers brood door de bakker bezorgd, ook in het naseizoen
- We hoorden ook goede verhalen over de safari-tenten
- De nacht voor ons vertrek sliepen we in een van de kamers die ook verhuurd worden, wel zo makkelijk als je 's ochtends vroeg terug wilt rijden
Super dus!
5,0
09/10/11
Door de prachtige plaatjes op de site en de positieve reaties op Zoover, toch enigszins teleurgesteld bij aankomst. De gereserveerde plek was vergeven en het totale plaatje: rommelig, gevaarlijke plaatsen voor kinderen (jerricans staan her en der, open deuren bij gevaarlijke ruimtes, het enige speeltoestel was kapot en onafgewerkte electriciteitsdraden). Plaatsen zijn ruim, zonder uitzicht, schaduwrijk en speels geplaatst. Prima zwembad, schoon santair. Barretje met ijs, drankje en pizza beperkt open gedurende de dag. Prachtige route brengt je lopend in anderhalf uur naar dorpje Bourdeaux.
07/08/11
heerlijk ruim en rustig vooral in het voor- en najaar.
fijne markten en de mooiste natuur om de hoek.
06/07/11
We zijn hier enige tijd geleden een week geweest en de plek, de ruimte, de sfeer en niet te vergeten de eigenaars boden ons alles wat we wilden en meer voor onze vakantie. Een rustige camping met zon en waar nodig heerlijk wat schaduw. Een super plek om een drankje te drinken met een heel gezellig terras. Een heerlijk zwembad en mooi verzorgd en schoon sanitair. Echt een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een leuke kleinschalige camping op een prachtige plek.