Wij hebben hier voor de eerste maal verbleven van 28 april t/m 4 mei en zijn na deze ervaring zeker van plan om nog eens terug te keren. Het dient gezegd dat de gastvrije ontvangst van Jos en Ingrid buiten categorie is, deze gastheer en gastvrouw zijn ongelofelijk vriendelijk, behulpzaam en attent. Ze laten je dan ook onmiddellijk thuisvoelen in hun prachtige B&B.
Daar wij zowel in een appartement/suite als in de chambres d'hôtes hebben verbleven, kunnen we van beide zeggen dat ze zeer mooi, verzorg en erg comfortabel ingericht zijn en dat ze perfect passen in de fraaie omgeving.
Op culinair vlak kom je ook al niets tekort. 's Ochtends een erg gevarieerd ontbijt en als het weer een beetje mee wou een schitterend uitzicht vanop het terras op Séguret en omgeving. Wij hebben ook kunnen genieten van de zeer gezellige, royale en smakelijke Table d' Hôtes. De sinaasappelcrême met tijm heb ik al geprobeerd te maken thuis, hij komt in de buurt van die van jullie maar hij is nog voor verbetering vatbaar.
De omgeving is prachtig en je krijgt genoeg leuke tips in de informatiemap om je dagen te vullen, vaak nog aangevuld met persoonlijke ervaringen van de gastvrouw en de gastheer. Heb je toch nog een vraag dan krijg je alle info die je maar wil er gratis bovenop.
Als toemaatje krijg je van Jos en Ingrid ook nog eens leuke adresjes om (h)eerlijk te gaan eten tijdens je uitstapje of om een lekker wijntje in te slaan bij een lokale wijnboer voor thuis.
Wij hebben echt genoten van onze vakantie en dat heeft héél veel te maken met de passie waarmee Ingrid en Jos hun gasten in de watten leggen. Hartelijk dank daarvoor en hopelijk tot snel Carla en Peter.