Data di arrivo
Persone
Stanze
Da € 109
La tariffa più bassa trovata nelle ultime 48 ore
Cerchiamo tra le migliori offerte sul web per farti avere il prezzo più basso!
Chateau de Blomac****
Recensioni Castello Chateau de Blomac****
9 Place des Marronniers , 11700, Blomac
Castello Chateau de Blomac ha ottenuto 8,3 su 10, sulla base di 15 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Castello Chateau de Blomac****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Castello Chateau de Blomac**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 17 Foto delle vacanze di Castello Chateau de Blomac**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Chateau de Blomac**** / Blomac. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

15 recensioni per Chateau de Blomac****

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Absolute aanrader!"
Fam_Baas
Camere
09/08/12 We hebben Chateau de Blomac gebruikt als overnachtingsplek. We werden zeer hartelijk verwelkomd. Prachtige familie kamer met terras en heerlijk zwembad met voldoende ligstoelen en rust.S'avonds een table d'Hotes met alle gasten, erg gezellig en er is heerlijk gekookt. Natuurlijk lekkere wijnen. Gratis Wifi en goed ontbijt. Een adres om door te geven en zelf terug te komen.
Perfect geregeld.

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Mooi kasteel, maar geen gastvrijheid"
madelon
5,0
5,0
22/03/13 Het kasteel zelf is prachtig. De kamers zijn mooi, maar hebben geen airco, waardoor ze in de zomer behoorlijk warm zijn. Ook het zwembad is fraai. Wij vonden de uitbaters echter niet gastvrij, waardoor je het gevoel hebt dat je je ongewenst in hun huis ophoudt. Overdag kun je alleen een picknickmand bestellen (geen invloed wat daarin zit) en er is vaak geen service als je wat te drinken wilt bestellen. Er zijn geen winkels in de buurt van de B&B en men zet met opzet geen ijskast op de kamer. Toen wij ons per ongeluk te laat aanmeldden voor het eten (max 3x per week diner -bij andere B&B's informeert men s ochtends of je wilt aanschuiven aan de table d'hote) en van armoede s avonds dan maar een stokbrood met kaas aten werd ons te verstaan gegeven dat het niet gewenst was dat we op de veranda aten. In de buurt geen fatsoenlijke restaurants, dus voor lunch of diner ben je altijd op de auto aangewezen. Wij gaan er niet meer terug.

Con partner, dic. 2011
"Kerst op chateau de Blomac"
loura klinkhamer
Camere
02/01/12 Deze keer hebben we Kerst gevierd op Chateau de Blomac.
We hebben nu alle seizoenen gehad en al die keren een zeer fantastisch en gastvrij welkom!
Ook nu weer zijn we verwend door onze gastvrouw en gastheer Jacqueline en Fred Mangelaars.
De suites zijn erg mooi en zeer confortabel en het Kerst diner , was met veel liefde bereid en werd geserveerd bij kaarslicht en de open haard.
We zijn mee genomen naar een Truffelmarkt een echter franse aangelegeheid.
Van de wandeling tussen de wijngaarden, waar men aan het snoeien was en langs het Canal du Midi hebben we ook erg genoten.
Kijken uit naar ons volgende bezoek,want dat we terug gaan staat vast.

Per informazioni e disponibilità su Castello Chateau de Blomac****, cl...

Viaggio di lavoro, sett. 2011
"Fantastische plek!!!"
J.
Camere
25/10/11 Het Chateau is door Fred en Jacqueline Mangelaars prachtig gerestaureerd waarbij de authentieke details zijn gecombineerd met de luxe van nu. Prachtige kamers. Heerlijk buiten ontbeten met uizicht op de tuin. Langs het zwembad is het heerlijk relaxen! Ook het huisje naast het chateau ademt de sfeer van gezelligheid en luxe!!

Famiglia con bambini piccoli, mag. 2011
"Fantastisch! Hoog "Joie de Vivre gehalte" !"
Familie Van Eck
Camere
21/05/11 Wij hebben een week in de gite gelogeerd en voelden ons als God in Frankrijk. Prachtig gite met alles erop en eraan (combi-oven, vaatwasser, inductiekookplaat, allerlei keukengerei, heel veel spelletjes) en mooi ingericht (heerlijke leefkeuken, ruime badkamers met veel opbergruimte), fijne tuin, eigen terras met bbq. Prachtige natuur om ons heen. De kinderen vonden het fantastisch om elke ochtend vers brood (heerlijk!) op te halen in het kasteel...De oudste ging regelmatig zwemmen in het mooie zwembad bij het kasteel of pingpongen in de oude orangerie met een van de kinderen die er ook verbleven. Voor de jongste was er ook allerlei speelgoed. Het bos rondom het chateau was uiteraard ook een speeltuin...Het chateau zelf is evenals de gite prachtig ingericht en we hebben samen met de andere Nederlandse en Franse gasten genoten van een heerlijke bbq op het terras....Jacqueline is een fantastische gastvrouw met oog voor detail. Heerlijk... wij komen terug!

Famiglia con bambini piccoli, mag. 2011
"Als een koning in Frankrijk"
Peter
Camere
09/05/11 In mei 2011 hebben wij met onze 2 kinderen (10 en 13 jaar) met volle teugen mogen genieten van een heerlijk verblijf in dit chateau. Prachtige ligging in het Katharenland, mooi kasteel, heerlijk eten en goddelijk verblijf bij geweldig lieve kasteelheer en kasteelvrouw, Fred en Jacqueline. Ook onze kinderen vonden het heerlijk en wilden niet naar huis. Echt super!!!! Wij gaan zeker nog eens terug.

Con partner, 2011
"Paradijs om nooit meer te vergeten."
Henkjan Bootsma
Camere
20/03/11 Van je hobby professioneel je beroep maken, dat is wat Fred en Jacqueline dagelijks doen voor hun gasten. Wat een sfeer, ruimte en uitstekende verzorging. Gastvrijheid alom. Je ziet wildvreemde spanjaarden, belgen, fransen en nederlanders als vriend het pand verlaten met de wetenschap zeker nog eens terug te komen. En zo hoort het ook!

We hebben met volle teugen genoten!! Tot ziens!!

Con amici, sett. 2010
"Een weekendje weg om nooit te vergeten!"
Natasja
Camere
08/02/11 Met een aantal vriendinnen wilden wij naar Zuid-Frankrijk voor een lang weekend weg. Wij kozen Chateau de Blomac en hebben hier geen moment spijt van gehad! De kamers waren zeer luxe en de prijs/kwaliteit is echt uitmuntend. De gastvrouw stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden. Toen wij vertelden dat wij graag mee te willen eten en het ook leuk vonden om te koken konden we zelfs meehelpen! De gastheer kwam later in het weekend en kon ons veel over wijnen vertellen.

In de omgeving is er veel te doen, maar je kunt ook gewoon relexen bij het prachtige zwembad. Kortom: Wij gaan zeker nog een keer turug!

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2010
"Niet voor herhaling"
belgen
1,0
09/01/11 De gastheer en gastvrouw zijn niet geschikt! We werden eerst naar een uithoek van het domein gebracht voor de gîte. Waar het gras droog is, er geen vogeltjes fluiten, veel beton en ver van het zwembad. Maar dichtbij de vuilnisbakken. Na een lange rit in de file, hadden wij graag aangeschoven bij de bbq. Maar dit was niet mogelijk. Om 19u 's avonds boodschappen doen met 3 kinderen, is geen pretje.Dit was dan het begin van onze vakantie!
De streek is heel prachtig en dicht bij Carcassonne. We hebben heel veel uitstappen gedaan.
Wanneer we dan toch konden blijven eten (dit was maar 3 keer per week), gingen we met honger van tafel. De porties zijn klein en prijzig.
Ze kunnen er iets moois van maken maar dit is nog niet het geval. Nochthans spraken ze vol lof over hun accomodatie.
We hebben ons prima vermaakt maar dat hebben we alleen aan ons zelf te danken.

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2010
"Nooit Meer!!! Niet gastvriendelijk"
Hans van den Berg
3,0
3,0
1,0
06/01/11 Wij zijn vorig jaar eind juli in Chateau Blomac geweest. De locatie en omgeving is prachtig. Echter, er is totaal geen sprake van gastvrijheid. Overdag is er niets te consumeren, geen lunch bijv. Het is eigenlijk gewoon honger lijden en geen winkels in de buurt. Verder geen faciliteiten van een ijskastje op de kamer..Terwijl de leiding met het personeel uitgebreid zit te lunchen in het aanzicht van de gasten. Bijna iedere vraag is teveel (je hoort nog net geen zucht). Verder vond ik de gastheer en gastvrouw en zeker het personeel NIET vriendelijk voor kinderen.