25/10/11
Het Chateau is door Fred en Jacqueline Mangelaars prachtig gerestaureerd waarbij de authentieke details zijn gecombineerd met de luxe van nu. Prachtige kamers. Heerlijk buiten ontbeten met uizicht op de tuin. Langs het zwembad is het heerlijk relaxen! Ook het huisje naast het chateau ademt de sfeer van gezelligheid en luxe!!
21/05/11
Wij hebben een week in de gite gelogeerd en voelden ons als God in Frankrijk. Prachtig gite met alles erop en eraan (combi-oven, vaatwasser, inductiekookplaat, allerlei keukengerei, heel veel spelletjes) en mooi ingericht (heerlijke leefkeuken, ruime badkamers met veel opbergruimte), fijne tuin, eigen terras met bbq. Prachtige natuur om ons heen. De kinderen vonden het fantastisch om elke ochtend vers brood (heerlijk!) op te halen in het kasteel...De oudste ging regelmatig zwemmen in het mooie zwembad bij het kasteel of pingpongen in de oude orangerie met een van de kinderen die er ook verbleven. Voor de jongste was er ook allerlei speelgoed. Het bos rondom het chateau was uiteraard ook een speeltuin...Het chateau zelf is evenals de gite prachtig ingericht en we hebben samen met de andere Nederlandse en Franse gasten genoten van een heerlijke bbq op het terras....Jacqueline is een fantastische gastvrouw met oog voor detail. Heerlijk... wij komen terug!
09/05/11
In mei 2011 hebben wij met onze 2 kinderen (10 en 13 jaar) met volle teugen mogen genieten van een heerlijk verblijf in dit chateau. Prachtige ligging in het Katharenland, mooi kasteel, heerlijk eten en goddelijk verblijf bij geweldig lieve kasteelheer en kasteelvrouw, Fred en Jacqueline. Ook onze kinderen vonden het heerlijk en wilden niet naar huis. Echt super!!!! Wij gaan zeker nog eens terug.
20/03/11
Van je hobby professioneel je beroep maken, dat is wat Fred en Jacqueline dagelijks doen voor hun gasten. Wat een sfeer, ruimte en uitstekende verzorging. Gastvrijheid alom. Je ziet wildvreemde spanjaarden, belgen, fransen en nederlanders als vriend het pand verlaten met de wetenschap zeker nog eens terug te komen. En zo hoort het ook!
We hebben met volle teugen genoten!! Tot ziens!!