Recensioni Aparthotel Park & Suites Prestige Val d'Europe****

19 giugno 2013

Park & Suites Prestige Val d'Europe****
Recensioni Aparthotel Park & Suites Prestige Val d'Europe****
21, avenue des Frenes, F-77144, Montévrain
Aparthotel Park & Suites Prestige Val d'Europe ha ottenuto 7,2 su 10, sulla base di 13 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Aparthotel Park & Suites Prestige Val d'Europe****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Aparthotel Park & Suites Prestige Val d'Europe**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 11 Foto delle vacanze di Aparthotel Park & Suites Prestige Val d'Europe**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Park & Suites Prestige Val d'Europe**** / Montévrain. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

13 recensioni per Park & Suites Prestige Val d'Europe****

6,3
Famiglia con bambini più grandi, giu. 2013
"Uitstekend apartement"
jesseb1
17/06/13 Hadden de junior suite. Complex is rustig gelegen met ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid. Prima ontvangst bij receptie met vriendelijk personeel en spraken uitstekend Engels. Ligging dichtbij Disneyland, wat ons doel was. Hebben de auto gebruikt om daar te komen. Vanuit het appartement hadden we uitzicht op het kasteel en space mountain. Ruim appartement met balkon en goed ingericht met prima bed. Badkamer met aparte douchecabine en een bad. Keuken inclusief vaatwasser en andere apparatuur. Hebben zelf ontbijtspullen meegenomen. Iedere dag hotelservice met opgemaakte bedden en schone handdoeken. Al met al goed bevallen en is zeker een aanrader. Wij gaan absoluut weer terug.

Con partner, mag. 2013
"Ruime kamer met kitchenette"
leenvo
03/06/13 leuke kamers en echt leuk met die kitchenette en afwasmachine
borden, bestek, glazen en tassen aanwezig evenals kookpotten maar geen vergiet, scherp mesje...
prima wanneer je naar eurodisney of het grote winkelcentrum in de buurt wil. er stopt regelmatig een pendelbus die je voor het winkelcentrum en het park afzet. wat ook zeer handig was dat je je bagage in een afgesloten ruimte de dag van aankomst en vertrek in bewaring kon geven zo je toch al /nog naar het park kan.

Con partner, mar. 2013
"Bilan mitigé"
delacote
5,0
4,0
09/04/13 Pour le prix que nous avons payé (70€ la nuit) il n'y a pas grand choses à dire même si nous avons déjà vu des chambres en meilleur état il ne faut surtout pas payer plus celà ne les vaut pas. Mobilier abimé dans la chambre. Nou sommes arrivés et l'on nous a donné une chambre qui était déja occupé!!! ensuite une autre chambre plus grande mais la carte magnétique ne marchait pas!!!! Ne vaut pas un quatre étoiles ça c'est sur. Idéal pour aller à disney navettes régulières.

Per informazioni e disponibilità su Aparthotel Park & Suites Prestige ...

Famiglia con bambini piccoli, nov. 2012
"Slecht onderhoud"
Lange
2,0
2,0
25/11/12 Het hotel ligt vlakbij Disneyland. De locatie is dus ideaal, maar daar is alles dan ook mee gezegd. Zeker geen vier sterren waard. Op het oog compleet en netjes. Maar als je goed kijkt is het een verschrikkelijk slecht onderhouden kamer. Gaten in de vloer, schimmel op de muren en dingen kapot. Ik zou het niemand aanraden.

Famiglia con bambini più grandi, sett. 2012
"Vies en verwaarloosd"
j.r.pot
5,0
3,0
01/10/12 2 Nachten verbleven in een Deluxe Suite van dit hotel en dit was bepaald niet aangenaam.
Minpunten:
Vieze hoekjes en kalkaanslag in badkamers, vieze ramen, kapotte parketvloer door lekkage badkamer, slecht sluitende slaapkamerdeur, geen doucherekje om shampoo op te zetten, geen badgreep, airco-installatie onbedekt d.w.z. ontbrekende plafondplaten, vreemde lucht in kamers, krakende smoezelige deuren, matig/slecht ontbijt voor 16,00 euro p.p. (uitgedroogd brood, aangebrand roerei, zwarte worstjes).
Pluspunten:
Vriendelijk personeel, goede pendeldienst naar Disneyland, ruime parkeervoorziening.

Onbegrijpelijk dat dit hotel 4 sterren heeft.

Famiglia con bambini piccoli, mag. 2012
"Leuk, goed Apart-/ Hotel"
Gui&Jo
Cucina
29/05/12 Geboekt in de andere Park&Suite (**) maar bleek bij aankomst overboekt. Dus UPGRADE naar P&S Prestige (****) DÁT is SERVICE. Mooie kamers, alles zag er zgas uit! alleen de vloer bij de (aparte)douche was door waterschade erg slecht.(dat was wel jammer) 2 pers moesten op een slaapbank in de woonkamer(!) omdat we met 6 hadden geboekt. In het andere P&S hadden we 3 aparte kamers... Dus werden ze omgeboekt naar een 2 pers. kamer. En iedereen(!) ontbijten in EN op kosten van het hotel ter compensatie!! Vanuit de kamer zie je SpaceMountain en het kasteel. Er rijdt een pendelbus van het hotel naar het park (laatste om 23:45) dus kun je ook nog even naar de Disney Village. Tevens een tussenstop bij het Winkelcentrum (met daarbij een soort MaasmechelenVillage/Outlet Roermond) Je kunt je auto dus lekker bij het hotel laten staan (kostenloos)

Famiglia con bambini piccoli, gen. 2012
"Prachtig rustig gelegen aparthotel"
Bert Hollander
09/01/12 4 Heerlijke nachten hier doorgebracht.
Hotel heeft een perfect werkende shuttle dienst naar Eurodisney.
Wij hebben niet langer dan 10 min.gewacht.
De kamers hebben een keukentje,dus je hoeft niet de hoofdprijs te betalen voor een ontbijtje of diner.
Vlakbij is een enorm winkelcentrum en RER station met een directe lijn naar Parijs.
Met een Mobilis ticket kun je de hele dag gebruik maken van trein,metro e/o bus.
Parkeer je auto in de overdekte garage aldaar,voor ca.€3 parkeer je daar de hele dag.

Famiglia con bambini piccoli, nov. 2011
"Très bon hotel"
Regis
4,0
16/11/11 A 2 pas du parc Disneyland, un hotel magnifique. Superbes chambres.

Con partner, nov. 2011
"Superhotel voor verblijf Disneyland"
Miranda en Eric
Cucina
25/11/11 We vonden dit een super hotel!
De receptioniste was zeer vriendelijk. Onze kamer was nog niet klaar, maar we kregen gewoon een andere! snel geregeld.
De kamer was erg netjes. Niet groot, maar ook niet nodig. Een apart toilet. Prettig! Een badkamer met ligbad en aparte douche. Verder een klein, maar compleet keukentje! Erg leuk.
Het bed lag heerlijk. Vanaf het balkon konden we het kasteel van Doornroosje in Disneyland zien liggen.
Het ontbijt 's ochtends was bijzonder goed van kwaliteit! Het lijkt misschien klein doordat het een hoekje is waar het buffet staat, maar bij niet zoveel gasten geen grote hoeveelheden nodig. er was erg veel keus en alles werd constant goed aangevuld. De pannenkoekjes en roereitjes en zalm waren heerlijk. veel keuze aan broodsoorten. aanrader!
Er reed ieder half uur een klein busje van het hotel naar Disneyland en het shoppingcentre.Super geregeld!
Mochten we weer naar disneyland gaan dan gaan we voor dit hotel
(dit was het beste van ons hotelhoppen)

Con partner, lug. 2011
"Fantastisch Hotel!"
Wesley S
21/07/11 Wat een fantastisch hotel! Vorig jaar zijn wij ook in verschillende hotels geweest in Parijs maar dit was buitengewoon goed! Heel erg netjes verzorgd en het personeel is super vriendelijk, ook spreken ze prima Engels.
De kamers zijn enorm ruim en van alle gemakken voorzien. Ook is alles super schoon, zo hebben wij nergens iets kunnen vinden dat niet goed was, zelfs de voegen van de douche en bad waren brandschoon. Al met al is dit hotel dus aan te raden voor iedereen, en als wij weer gaan dan kiezen we zeker weer voor dit hotel. TOP!!!

Sondaggio

Quali sono i turisti più eleganti?