4,0
25/11/12
Het hotel ligt vlakbij Disneyland. De locatie is dus ideaal, maar daar is alles dan ook mee gezegd. Zeker geen vier sterren waard. Op het oog compleet en netjes. Maar als je goed kijkt is het een verschrikkelijk slecht onderhouden kamer. Gaten in de vloer, schimmel op de muren en dingen kapot. Ik zou het niemand aanraden.
3,0
01/10/12
2 Nachten verbleven in een Deluxe Suite van dit hotel en dit was bepaald niet aangenaam.
Minpunten:
Vieze hoekjes en kalkaanslag in badkamers, vieze ramen, kapotte parketvloer door lekkage badkamer, slecht sluitende slaapkamerdeur, geen doucherekje om shampoo op te zetten, geen badgreep, airco-installatie onbedekt d.w.z. ontbrekende plafondplaten, vreemde lucht in kamers, krakende smoezelige deuren, matig/slecht ontbijt voor 16,00 euro p.p. (uitgedroogd brood, aangebrand roerei, zwarte worstjes).
Pluspunten:
Vriendelijk personeel, goede pendeldienst naar Disneyland, ruime parkeervoorziening.
Onbegrijpelijk dat dit hotel 4 sterren heeft.
29/05/12
Geboekt in de andere Park&Suite (**) maar bleek bij aankomst overboekt. Dus UPGRADE naar P&S Prestige (****) DÁT is SERVICE. Mooie kamers, alles zag er zgas uit! alleen de vloer bij de (aparte)douche was door waterschade erg slecht.(dat was wel jammer) 2 pers moesten op een slaapbank in de woonkamer(!) omdat we met 6 hadden geboekt. In het andere P&S hadden we 3 aparte kamers... Dus werden ze omgeboekt naar een 2 pers. kamer. En iedereen(!) ontbijten in EN op kosten van het hotel ter compensatie!! Vanuit de kamer zie je SpaceMountain en het kasteel. Er rijdt een pendelbus van het hotel naar het park (laatste om 23:45) dus kun je ook nog even naar de Disney Village. Tevens een tussenstop bij het Winkelcentrum (met daarbij een soort MaasmechelenVillage/Outlet Roermond) Je kunt je auto dus lekker bij het hotel laten staan (kostenloos)
09/01/12
4 Heerlijke nachten hier doorgebracht.
Hotel heeft een perfect werkende shuttle dienst naar Eurodisney.
Wij hebben niet langer dan 10 min.gewacht.
De kamers hebben een keukentje,dus je hoeft niet de hoofdprijs te betalen voor een ontbijtje of diner.
Vlakbij is een enorm winkelcentrum en RER station met een directe lijn naar Parijs.
Met een Mobilis ticket kun je de hele dag gebruik maken van trein,metro e/o bus.
Parkeer je auto in de overdekte garage aldaar,voor ca.€3 parkeer je daar de hele dag.