23/08/12
Kleine camping met ruime plaatsen. Elke 2 plaatsen delen water en stroom. Sanitair zeer modern en dat in een oude stal en ook belangrijk brandschoon. Aan de rand van een klein dorp en erg rustig. Als je koeien als naaste buren wilt hebben moet je hier zeker gaan staan. Nog weinig schaduw, aanplant is nog jong. Er is een overdekt terras waar je kan gaan zitten en een drankje kunt kopen, ga je daar zitten om schaduw te hebben is het ook goed.
Anton en Nelly zijn erg gastvrij en geven je ook de mogelijkheid om mee te eten, tegen een zeer schappelijk tarief. Rommelzolder met allerhande spullen.
Omgeving zeer lieflijk glooiend en erg groen. Veel kleine dorpjes waar te tijd heeft stil gestaan. Niet erg toeristisch, voor ons een reden om daar te gaan staan.
Kortom een plek waar je heimwee naar krijgt zodra je weg bent.
Anton en Nelly jullie mogen alvast een plekje voor ons vrijhouden voor volgend jaar.
01/07/12
de ligging is rustig met mooie vergezichten,buiten de fraaie camping volop mogelijkheden ,zwembad op loop afstand goed restaurant in het dorp,wandelen fietsen paard rijdenoverdekt terras voor een wijnte of koud biertje 4dagen is echt tekort.
12/06/12
Rust...........ruimte...........mooie natuur..............hartelijkheid...........mooie camping............schitterende natuur............kortom: dit moet je gewoon een
keer meemaken............dus ga naar La Grande Curtille in Fontenois- la -Ville!!!! Groeten uit Sint Willebrord.
10/11/12
Afgelopen zomer fietsten we bij Nelly en Anton aan. Het enthousiasme en de gastvrijheid waarmee we werden ontvangen was geweldig. Wij voelden ons er meteen thuis. Sindsdien zijn we al verschillende keren te gast geweest, in de gite, op de camping en in hun B&B.
Nelly en Anton, bedankt en tot gauw weer!!
01/06/12
We hebben genoten van de rust en de mooie accommodatie. Vriendelijk en gastvrij. Leuke kleine camping met schoon en degelijk sanitair. Absoluut een aanrader als je de drukte wil mijden en wil genieten van de natuur. We komen zeker weer aan deze zomer. Groeten uit Haarlem
19/05/12
Wij kennen Nelly al een paar jaar. Wij bouwen onze eigen camping en vakantieverblijf, vertelt steeds zij vol trots en energie. Gistermiddag hebben we even een bezoekje gebracht. Alles is klaar. Er is een prachtige vakantiewoning gemaakt in de oude boerderiij. Een en ander is keurig verbouwd. Er is een mooi evenwicht gevonden tussen de oude originele materialen en de aanpassingen aan de huidige confortwensen. Alles ziet er piekfijn uit en wacht op liefhebbers, die van de prachtige omgeving willen genieten. En de minicamping met zes plaatsen? Deze is ook prachtig en schoon.