27/02/13
Afgelopen februari een week vakantie gevierd in Levi. De ligging van de accommodatie is heel centraal. Vanaf het vliegveld binnen een halfuur in de kamer. De kamer was zeer ruim, netjes en compleet ingericht. Wij kregen een 4 persoons kamer toegewezen in een van de bijgebouwen terwijl we met z'n 2en waren, wat een geluk!
De accommodatie ligt van loopafstand van de skipiste en restaurantjes. Wij hebben veel activiteiten via Lapland Safari's gedaan (husky 10 km, sneeuwscooters, rendieren), via touroperator (husky 20 km en ijshotel) en 1 via het VVV (paardrijden)
De verschillende restaurants van Hullu Poro zijn verzorgd en divers. Voor ieder wat wils van sushi tot steak en traditioneel laps tot een uitgebreid visbuffet.
De finse bevolking is zeer behulpzaam, vriendelijk en spreekt prima Engels.
18/03/13
Leuk hotel op 5 minuten lopen van de liften. Mooie lounge. Buffet was prima verzorgd! Voor elk wat wils. Wij zaten in een familiekamer net buiten het hotel. Deze zag er zeer goed uit. Met sauna en balkon. Een aanrader!
27/02/12
Via reisorganisatie 'Adventure Week in Levi' geboekt (in de krokusvakantie) met L/O in dit hotel. Super week gehad! Hotel is prima gelegen. Ca. 300 meter van de piste en vlakbij centrum & 2 supermarkten. Het is een relaxed en sfeervol dorpje. Wat een rust op de piste! Onze ski/snowboardgroepslessen bestonden uit 2 leerlingen! Wel is alles erg duur (arrangementen, restaurants, souveniers, skipassen, skihuur etc). Ontbijt is voldoende en gezond! Wifi overal behalve in de hotelkamer. Overal liggen kindersleeen en er is een funparkje voor de kleintjes. Lapland Safaris verzorgden alle activiteiten en dat is erg goed geregeld. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Top vakantie en we gaan zeker nog eens terug!