Recensioni Tiran Island

Tiran Island
Recensioni Tiran Island
Ras Nosrani,, P.O. Box 4, Sharm el Sheikh
Tiran Island ha ottenuto 6,7 su 10, sulla base di 18 recensioni
Vuoi sapere cosa pensano altri viaggiatori di Tiran Island in Sharm el Sheikh? Qui trovi le recensioni su Tiran Island. Poi vedere 43 Foto delle vacanze di Tiran Island - - -

18 recensioni per Tiran Island

mar. 2013
"Stelt niks voor"
Danny van der Ven
5,0
26/03/13 Tiran Island en duiken hier stelt niet zoveel voor, weinig koraal alles is kapot.
wil je een onderwater wereld zien ga dan duiken/snorkelen in Ras Mohammed je betaald 5 euro meer en dat is alles dubbel en swars waard.

Con partner, 2012
"Aanrader"
elisabeth
02/10/12 is allemaal de moeite om gezien te hebben

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2012
"Leuk voor gezien te hebben"
soraya van mechelen
02/09/12 we hebben een prive speedboot gehuurd en naar tiran island gevaren , we hebben vliegende vissen gezien , gesnorkeld en naar het wrak gaan kijken.

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Prachtig eiland!"
Ellengeudens
04/09/12 Wij zijn hier met bootje van uit het hotel heen geweest en het is er zo rustgevend wij waren onder de indruk verder volop dolfijnen gezien rond de boot!

Con partner, lug. 2012
"Niet veel aan"
jeannette hendriks
4,0
22/08/12 meer naam dan daad en erg warm op het eiland.

Con partner, lug. 2012
"Duiken bij Tiran Island"
Marleen
07/08/12 Mooi duiken met perfecte begeleiding.

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Prachtige onderwaterwereld"
Chris
12/07/12 Mooie locatie om te snorkelen of te duiken

Famiglia con bambini più grandi, giu. 2012
"Hotel na 4-"
Sławek
4,0
21/12/12 Hotel ogólnie OK. Zasługuje na 3, 4 gwiazdki Egipskie. To był mój czwarty wyjazd do Sharm więc mam porównanie. Do minusów należy zaliczyć wiecznie obrażoną obsługę w barze przy basenie i monotonne jedzenie. Wcześniej nie spotkałem się z tym, aby barman robił łaskę, że naleje drinka, udaje, że nie widzi turysty. To opinia większości osób, nie tylko moja. Rafa przy hotelowym pomoście przepiękna. Nie warto płynąć na Tiran Island, z pomostu wrażenia piękniejsze. Czy poleciłbym ten hotel? W zależności od ceny, ja byłem 15 dni za 2000 zł pod koniec czerwca 2012 r., oczywiście z ALL. Za taką cenę można lecieć. Polecam hotel Grand Plaza 5*.

Con partner, giu. 2012
"Mooi"
Melvin Zijlmans
28/06/12 Als je op tiranisland staat zie je alleen maar zee heel erg mooi! Het s ook mooi omte snorkelen!!!

Con amici, giu. 2012
"Geweldige trip!"
Marissa
28/06/12 Tijdens deze trip hebben we de tijd van ons leven gehad. We waren serieus net een stel kleine kinderen toen we de dolfijnen zagen. Ze zwommen een heel stuk met ons mee. Echt prachtig! Bij 't eiland kun je ook erg mooi snorkelen.