06/06/12
Kamer, bed zijn prima. Ontbijt is uitgebreid en goed. Inrichting is modern en leuk. Het personeel heeft geen idee wat een gast is. Vanwege de ligging net buiten het centrum, is de bus die voor de deur stopt handig. Zelfs het personeel in de lobby kan geen behoorlijke info geven over de bus. Als je fiets een lekke band heeft kan er nog geen goh wat vervelend vanaf. De reactie is, dat ga ik administreren. Je ontbijt is weg als je even iets er bij bent gaan halen.
24/05/11
Modern en trendy hotel net buiten centrum van Kopenhagen, Tivoli Gardens ca 10 min lopen, nabij centraal station. Mooie, kleine kamers (das stijl van hotel), prima badkamer en koffie/thee faciliteiten op kamer. Hotel heeft mooi zwembad en kinderspeelruimte. Ontbijt was uitgebreid, 's weekends wel erg druk. Restaurant, gezellig met kleurtjes en goed eten. Mooi uitzicht vanaf 12e verdieping met tevens een japans restaurant. Karakters Harlekijn en Columbine zijn vaak in lobby te vinden, kinderen vinden dat erg leuk. Hadden kamer met uitzicht op water, winkelcentrum Fisketorvet op loopafstand. Zeker voor herhaling vatbaar.
01/12/10
Op onze terugreis vanaf de camping in Zweden hebben we een nachtje in dit hotel geslapen. Ook hebben we er gegeten en gezwommen. Alles is tot in de puntjes geregeld. Een aantal vergaderzalen e.d. werd op dat moment nog afgebouwd, maar behalve dat dat zichtbaar was, had je daar geen last van. De overnachting was inclusief toegang tot en pendeldienst (5 min.) naar het attractiepark waar het hotel bij hoort. Daar was het op dat moment erg druk en voor iedere attractie moest nog weer afzonderlijk betaald moest worden.