Recensioni Villaggio turistico Danland Bogense****

27 maggio 2013

Danland Bogense****
Recensioni Villaggio turistico Danland Bogense****
Vestre Engvej 11, DK-5400, Bogense
Villaggio turistico Danland Bogense ha ottenuto 8,6 su 10, sulla base di 18 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Villaggio turistico Danland Bogense****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Villaggio turistico Danland Bogense**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 21 Foto delle vacanze di Villaggio turistico Danland Bogense**** Puoi vedere 1 Video di Villaggio turistico Danland Bogense**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Danland Bogense**** / Bogense. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

18 recensioni per Danland Bogense****

8,5
8,7
9,1
Famiglia con bambini piccoli, ago. 2012
"Boven verwachting!"
Linda
Alloggi
27/08/12 Wij hadden app.type 4 op de begane grond. De kleintjes konden heerlijk op het gazon spelen met uitzicht op de koeien in de wei. De huisraad was ook prima in orde (op de vuilnisbak en ontbrekende stofzuigerzak na), met al het witgoed wat er thuis ook is. Bedden en meubilair is ook prima in orde. Let wel op: deze appartementen hebben geen bad, maar een douche. Voor enkele kleine ongemakken was er snel vriendelijke hulp aanwezig. Sowieso zijn de denen erg behulpzaam hebben we bemerkt.
Het gratis zwembad vonden we dan weer wat minder, aangezien er geen pierenbadje en familiekleedruimte is. We werden ook onbeschoft behandeld door een personeelslid (volgens mij van oorsprong geen Deen). Gelukkig is het nabijgelegen strand erg geschikt voor kleine kinderen en zijn er speelmogelijkheden te over.

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Geweldig ontspannen"
r_kleian
Ristorante/Bar
04/08/12 De huizen zijn echt helemaal compleet! Wij hadden een 8-persoons huis voor ons 3-en. Doordat ons huis op de 1e en 2e verdieping lag hadden wij een mooi uitzicht. Het huis beschikte over alles: 3 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan 1 met sauna en whirlpool), ruime leefkeuken (alle apparatuur aanwezig) op de 1e verdieping met een ruim terras en een leuke woonkamer op de 2e verdieping met een 2e balkon. Op de vide waren nog 2 slaapplekken (wel steile trap). Ook had het huis een wasmachine en droger. Aan het einde van de straat is een grote supermarkt waar alles te krijgen is. Verder kun je kostenloos gebruik maken van het binnenzwembad van de camping. Zwembad is niet heel groot, maar goed te doen. Omgeving van Bogense en het plaatsje zelf is erg aangenaam. Alles is op loopafstand te bereiken.

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Helemaal top!"
Judith Poels
Alloggi
05/09/12 We hebben super genoten op deze plek. Een echte aanrader! Ons appartement zag er keurig uit. Omdat onze zoon ( 2 jr) nogal ondernemend is, was het prettig dat het terras afgezet was. Dit is niet bij alle appartementen, dus even aangeven bij je reservering. De inboedel was zeer compleet. We hadden zelfs een BBQ dus dat was genieten. Omdat alle appartementen van prive eigenaren zijn, is dit misschien niet overal. Heerlijk om 's avonds nog naar het nieuwe haventje ( Ostre Mole) een lekker ijsje eten en naar de zonsondergang te kijken. Aan de overkant van deze smalle haven zit een heerlijke visboer. Denemarken is wel prijzig! In het centrum zelf is het rustig maar er zijn wel verschillende winkels. Tijdens ons verblijf werd een een leuke, drukbezochte braderie gehouden. Het strand is oke maar niet heel bijzonder. Het binnenzwembad is prima, niet heel speciaal. Er zijn vooral Denen op vakantie in Bogense maar ook Nederlanders. Dus... gewoon doen!

Famiglia con bambini più grandi, lug. 2012
"Denemarken: land van ruimte en rust"
Harry
Ristorante/Bar
03/08/12 Denemarken is een land waar je voor ruimte en rust heel goed terecht kunt. Je moet er niet het vertier zoeken dat je bijvoorbeeld op Ibiza vindt. De Denen zijn gastvrij, vriendelijk en behulpzaam; dat geldt ook voor het personeel. Over het algemeen is men de Engelse taal redelijk tot goed machtig.

Het park ligt vlak bij zee. Het strand is heel kindvriendelijk. Op het eiland Fyn zijn diverse attracties te bezoeken. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen. De schoonmaak van het appartement liet te wensen over. Dit is zeker een aandachtspunt. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed.

Famiglia con bambini piccoli, mag. 2012
"Genieten!"
bart_vd_meer
Ristorante/Bar
14/06/12 Heerlijk verblijf in een lang pinksterweekend (5 dagen). Funen sowieso erg mooi, leuke dingen te zien of redelijke afstand, Legoland goed te berijden. Bogense echt leuk stadje, sfeervol, goeie eetgelegenheden. Supermarkt op 100m, erg ruim assortiment. In appartement woonkamer op bovenverdieping niet gebruikt, bijna volledig buiten op het giga-balkon geleefd. Zee en strand op loopafstand, is geen Noordzeestrand maar voldoet prima. Aanrader!

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2011
"Een superplek!"
KJ
Ristorante/Bar
30/08/11 Danland Bogense: mooi aangelegd park, zeer geschikt voor kinderen. Luxe, lichte en schone appartementen (met sauna), dichtbij het strand, de gezellige haven en het dorpje Bogense.
Bogense zelf: grote supermarkt aan het einde van de straat (ook op zondag geopend), drie goedkopere supermarkten ietsjes verderop. Beperkt maar prima ander winkelaanbod. Goede pizzeria in het dorp voor als niet wordt gekookt. Leuke kroeg uit de 16e eeuw voor een koude Tuborg of Carlsberg.
Funen (het deel van Denemarken waar Bogense ligt): heel geschikt voor dagtrips (interessante opgravingen uit de Vikingtijd, bijvoorbeeld het Vikingschip bij Ladby, veel korenvelden, kleine dorpjes, maar ook een bezoek aan Odense etc.). Dagje Legoland is ook goed te doen (uurtje rijden, check voor gratis toegang voor kinderen o.a. de koekjesverpakkingen in de Deense supermarkten, scheelt toch weer 30 euro). Voor kunstliefhebbers is het ARoS in Arhus een echte aanrader.
Samengevat: niet twijfelen maar gewoon boeken

Famiglia con bambini piccoli, 2011
"Prima landelijk, loopafstand naar de kust."
Arjan
Ristorante/Bar
22/08/11 Huisjes nieuw en goed voor elkaar, onze 2e keer hier. Kust met aangelegde (kleine) zandstranden, verder veel stenen, dijken en landelijke omgeving. Weinig te beleven voor de stad liefhebbers.
Regel Danland: ventilator moet 24 uur per dag aanblijven in de douche. Vakkundig tijdelijk uitgeschakeld, voor de lichte slaper toch lastig.
Eindafrekening < 10% van reissom, N.B. water kost veel bij dit park.

Famiglia con bambini più grandi, ago. 2011
"Mooi vakantiepark!"
Sacha
Ristorante/Bar
19/11/12 De huisjes in dit park zijn van prima kwaliteit! Zelfs met droger, wasmachine, sauna en whirpool. Het zwembad voor de kinderen is niet heel groot, maar ze kunnen er zich prima vermaken. Wel moet je bij elk zwembad bezoek de sleutel van je huisje tonen. Er wordt dus duidelijk bijgehouden of je wel of niet op het pakr verblijft. Eten in Denemarken is met 4 personen niet heel goedkoop, maar het visbuffet verderop in de haven is erg betaalbaar en lekker. Er zijn ook frietjes voor de kinderen. (Wel van tevoren een plaatsje reserveren, zeker als er ook live-muziek is!). Verder hebben wij van hieruit nog een uitstapje naar Legoland in Billund gemaakt. De afstand is goed te doen. Al met al, een mooie vakantie op een erg mooie lokatie. Paardrijden is trouwens ook mogelijk bij een manege ca. 5 km. van het park. Vraag hierna bij de receptie van het park, waar ze trouwens prima Engels spreken.

Famiglia con bambini piccoli, 2011
"Een rustig park met mooie, luxe appartementen"
Fam. Pennings
Ristorante/Bar
18/07/11 Wij zijn deze zomer twee weken op dit park geweest en hebben een heerlijke vakantie gehad. De appartementen waren prima, superschoon en van alle gemakken voorzien. Wij zaten in een kleiner appartement op de begane grond en dat was ideaal met kinderen van 5 en 8 jaar. Ze konden lekker spelen op het grasveld en naar de speeltuin. Het weer was niet geweldig maar er is genoeg te doen in de omgeving. Ook een prima omgeving om te fietsen maar door alle graanvelden voor ons niet echt aantrekkelijk. Er zijn meerdere speeltuintjes op dit park en bij de camping, prima voor groot en klein. Overdekt zwembad vlakbij en gratis voor campinggasten. Het strand is dichtbij en ook het gezellige plaatsje Bogense op loopafstand. Een grote supermarkt zelfs aan het eind van de straat. Prima voor mensen zonder kinderen of voor gezinnen met jonge kinderen.

"Hartstikke leuk"
Margreet
Ristorante/Bar
17/07/11 Wij waren hier in het voorjaar. Het was erg rustig, maar soms is dat heel fijn. Zwembad binnen was netjes, maar niet heel groot. De man van de supermarkt was erg vriendelijk. De huisjes waren super en van alle gemakken voorzien. We zijn naar legoland geweest. Ongeveer een uur rijden. Fietsen gehuurd op het eiland Aaro, leuk voor kleine kinderen, hier kunnen ze zelf fietsen.
Supermarkt eindje verder dan de camping heeft echt alles.
Strand van Bogense was ook leuk, leuk haventje. We hebben een hele zonnige week gehad.