5,0
24/04/13
Ligging en ruimte is prima , maar dat is alles. Inrichting en accomodatie laten heel veel te wensen over voor wat je voor moet betalen.
24/04/13
Wij hebben 2 weken mogen doorbrengen in het Dolphin Hearthouse. Elke dag gewoon heerlijk buiten op het grote terras leven. Elke avond weer die fantastische zonsondergang vanuit je luie stoel.
De slaapkamers in het huis zijn prima net zoals de andere voorzieningen. De kinderen waren vooral weg van de ijsklontjes uitspugende koelkast.
Lagun is een rustige buurt waar in de weekenden de lokale bevolking zelf komt. De stranden in de buurt zijn de mooiste van Curaçao.
De eigenaars zelf zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Alles was tiptop in orde en steeds onmiddellijke reactie als je een vraag had.
Als we de kans krijgen komen we zeker terug!
04/04/13
Op onze laatste avond op deze perfecte droomplek, mijmeren wij een eind weg. Morgen gaan we weer terug naar Nederland, en we hebben nu al geen zin. Wat zullen we dit missen, opstaan met geluid van vogels die tijdens onbijt, lunch of cocktail gezellig mee-eten of drinken. De leguanen die over je terras lopen, het uitzicht op zee, de zonsondergang en natuurlijk de te gekke villa Lagun. Groots maar toch knus en volledig ingericht. Wat een geweldige villa, vooral die luiken, prachtig. De villa die wij het meest gaan missen door de koelkast die zelf ijsblokjes produceert, die geweldige loungebank op het boventerras, dat lekkere bankje op de voorporch waar het altijd zo lekker waait. De beheerders die ook Dolphin Heart House en nog een villa verhuren hebben ook dit maal wederom hun best gedaan om het toekomstige huurders erg naar hun zin te maken. Dit is hun volledig gelukt. Na 3 weken gaan wij weer naar huis maar ik weet zeker dat ook de volgende huurders het naar hun zin zullen hebben.