We hebben op camping Tina met 5 personen en een hond een stacaravan gehuurd met 3 slaapkamers. De ontvangst door de eigenares Martina was zeer hartelijk. Onder het genot van een drankje heeft ze ons wegwijs gemaakt in Vrsar en omgeving. De stacaravan was schoon, ruim, modern ingericht en compleet uitgerust. De airco werkte uitstekend. Ook het terras ervoor bood meer dan voldoende ruimte voor ons gezelschap. Op de camping is parkeergelegenheid en een bar met een ruime keuze aan cocktails. Je kunt gebruik maken van een gasbarbecue en fietsen huren.
De zee en Vrsar liggen op loopafstand via de grote camping ernaast. Hier kun je
's ochtends ook brood halen voor het ontbijt. Vrsar is een pittoresk stadje met voldoende eetgelegenheden en elke avond staan er marktkraampjes aan de haven. Boodschappen kun je doen bij de supermarkt Konzum 800 m verderop.
Camping Tina is een aanrader, zeker als je niet van drukke, grote campings houdt.
Houd rekening met behoorlijke file in het hoogseizoen aan de Kroatisch-Sloveense grens. De route via de grens langs Portoroz en door de Markovec-tunnel (de 111) is prettiger rijden dan via de grens bij Dragonja (de E751).