17/05/12
Apartament na Wyspie Ciovo - numeracja apartamentów i ulic to labirynt :) nigdy nie wiadomo na jakiej ulicy i pod jakim mieszka sąsiad zza ściany. Wyspa bardzo kameralna, urocza! Trogir w zasięgu 10 minut tramwajem wodnym.
15/08/10
We hebben erg genoten van de gastvrijheid! De plek is werkelijk fantastisch zo dicht bij zee, het uitzicht is fenomenaal, de tuin rondom het huis is prachtig en de balkonnetjes zijn lekker om tot rust te komen. Het appartement was schoon, goed onderhouden en ruim genoeg. Het terras buiten was ideaal voor de BBQ, het eten, spelletjes spelen etc. Kortom een heerlijke plek voor een fijne en bijzondere vakantie.
22/07/10
We zijn net terug van 2 super weken vakantie in een geweldig appartement met uitzicht op zee. Het appartement was super schoon bij aankomst en werden heel gastvrij ontvangen door de eigenaren. Henk en Mira zijn super gastvrij en doen hun uiterste best om iedereen een onbezorgde heerlijk vakantie te geven. Onze zoon van 12 jaar heeft zich geweldig vermaakt met snorkelen en zwemmen in zee. Het plan is om volg. jaar weer terug te gaan. Dat wil wel iets zeggen, voor mensen die nooit 2x naar dezelfde plek gaan... Helaas hebben we geen dolfijnen gezien,hopelijk gaat dat volg. jaar gebeuren. Het is een echte aanrader als je van rust houd,maar het ook leuk vind iets te bezichtigen. Een leuke boottocht of een andere leuke plaats bezoeken. De watervallen van Krka zijn zeker de moeite waard. Henk en Mira nogmaals bedankt en hopelijk tot juli 2011