10/11/12
Santa Maria is nu beetje een bouwput/in ontwikkeling. Aan de rand (20 min lopen) van centrum ligt hotel. Voor ons een prima. Strand aan de overkant van de weg. Bij hotel kun je polsbandje vragen en dan heb je gratis ligstoel op strand. Ook handdoekservice. Wel soms lastig met zwemmen door soms erg sterke golven. Voor kleine kinderen zeker niet geschikt, loop dan verder het strand over. Daar is zee rustiger. Het is een rustig hotel, met prima restaurant, ontbijtbuffet ook niets te klagen met van alles.
Meeste restaurantjes in dorp goed te doen, iets goedkoper als in het hotel. Vriendelijkheid vh bedienend personeel laat wel eens wat te minder, maar is meer onbekendheid. In hotel is personeel erg vriendelijk en word je bediend met een welgemeende lach.
De kamers zijn prima. Koelkastje, airco, terrasje met stoelen en netjes en schoon.
Helaas wel slechte ervaring met (bitse)hostess en touroperator. Eenvoudige wissel stoelreservering terugweg ivm gebroken arm bleek onmogelijk. Echt absurd
03/11/12
Wat een fijn hotel, de basis was prima: alles werd goed schoongemaakt (ook deurstijlen en stoelleuningen!), personeel was vriendelijk en netjes, het eten was chique, lekker en niet te duur, zwembad heerlijk en voldoende plekjes in de schaduw om te lezen. Ook een fijn terras voor het ontbijt met voldoende schaduw.
De grootste pré voor mij: heel mooi opgezet, alles met smaak gedaan, strak maar toch niet kil door vele bloemen en palmbomen. Heel fris en evenwichtig echt een genot om tot rust bij te komen, overal waar je kijkt was het mooi. Veel wit met af en toe kleuraccenten en de verschillende kleuren van het zwembadwater erbij, een genot om naar te kijken en tot rust te komen.
Hotel was niet vol toen wij er waren, veel mensen gingen naar het strand dus bij het hotel was het rustig.
Lopen naar het centrum over een nieuwe en goed verlichte weg goed te doen (10 minuutjes) en naar het strand over een wat rommelig breed zandpad ook goed te doen.
14/10/12
Een zeer rustig en mooi hotel. De kamers zijn eenvoudig ingericht, de matrassen zijn alleen erg hard. Het is zeker een goede prijs/kwaliteitverhouding.
In het restaurant kun je heerlijk eten. Het personeel is erg vriendelijk, wel wat teruggetrokken. Heel anders dan de verkopers in Santa Maria.
Persoonlijk was erg erg blij met de privekliniek op loopafstand, waar je ook goed geholpen wordt in geval van ziekte.
Doordat de golven in de zee erg wild waren hebben wij vooral aan het zwembad gelegen.