30/08/12
O Royal Decameron é um excelente hotel, só o que me desagradou foi a descriminação que o hotel faz entre os Franceses e as outras nacionalidades. Os Franceses tem os seus próprios animadores e os seus próprios espaços.
Acho isto uma descriminação sem tamanho.
Quero deixar bem claro que a animação Caboverdiana que é internacional são excelentes.
13/02/12
ik kom er net vandaan met mijn vriendin en kinderen. eten is zeker goed, zwembad was ijskoud (kraanwaterkoud). aan het zwembad heb je dan ook niks. met een rolstoel of kinderwagen zou ik hier zeker niet naartoe gaan; alleen maar trappen. de excursies georganiseerd door touroperator zijn ware geldklopperij. je kunt bijvoorbeeld beter de taxi pakken naar sal rei en daar een rondje lopen, dat kost je bijvoorbeeld 15 euro i.p.v. 64 euro voor zga niks.
als je trouwens bij wilt boeken, dan is dat eigenlijk simpelweg onmogelijk bij touroperator. er was genoeg plaats in het vliegtuig, maar toch moesten wij 270 euro per persoon en bij reclamatie daarover al 160 euro per persoon betalen nog afgezien van het hotel. dat hebben wij dus niet gedaan. blijkbaar wil touroperator niks extra verdienen en maken ze naar mijn oordeel, althans proberen ze, misbruik te maken van het feit dat je misschien wel langer wilt.
Verder aardige mensen daar! daar is niks op aan te merken :)
mvg
16/01/12
Leuk hotel aan een prachtig strand. Inderdaad beter toegankelijk dan strand bij RIU. Probleem dat er te weinig bedden bij zwembad zijn, dus wil je liggen dan moet je voor 7 uur je handdoek leggen.. tegen mijn principe, maar je moet wel. Verradelijk is dat je vanaf het zwembad naar het strand circa 20 treden in totaal af moet en wel 100 meter moet lopen. Op de foto's lijkt het of je zo van zwembad op het strand staat. Niet handig voor mensen die slecht te been zijn. Verder prima verblijf, goed eten, schone en goede kamers, goed entertainment. Personeel praat practisch alleen frans, dus voor een niet frans-spreker niet echt fantastisch... Zou er niet weer heen gaan. Riu Karamboa is ons 2 jaar geleden beter bevallen omdat het daar meer Engels is ingesteld.