Da € 39
Magnolia***
Recensioni Hotel Magnolia***
9620 ALBENA, 9620, Albena
Hotel Magnolia ha ottenuto 7,0 su 10, sulla base di 35 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Magnolia***? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Magnolia*** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 23 Foto delle vacanze di Hotel Magnolia*** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Magnolia*** / Albena. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

35 recensioni per Magnolia***

"Aldrig mere"
Anna Andersen
3,0
2,0
18/07/10 Råddent frugt, muggent brød, meget beskidt overalt, kun airkondition i det ene soveværelse i lejligheden, ulækre toiletter overalt, dårlig service i receptionen, varme drikkevarer, ingen lightprodukter, service i restaurant var meget beskidt.

Con partner, ago. 2008
"Aldrig mere Magnolia"
Pia
4,0
03/09/08 Har været på Magnolia 2 år i træk, sidste år var der så skønt, mad og service var i orden, derfor valgte vi at tage derned igen i år. Men det skulle vi aldrig have gjort, mage til elendig mad har jeg da aldrig set, tror de skulle rydde op i fryseren inden hotellet skulle lukkes ned, fik serveret det samme mad i 14 dage. På trods af at vi boede lige ud til rengøringsdamernes kontor var vi altid det værelse der sidst fik besøg af dem, med det resultat, at når de kom var der 10min. til fyraften. D.v.s. at der kun blev tømt skraldespande og måske kunne de lige nå at vaske badeværelsesgulvet og var vi heldige fik vi også 1 rulle toiletpapir ellers hentede vi det selv i receptionen. Hotellet var fyldt med rumænere der simpelthen hamstrede alt, lige fra morgenmad, frugt+aftensmad, man fyldte bare poserne op. Så vores indtryk af Magnolia er, aldrig mere Magnolia

Con la famiglia
"Valt tegen "
S.Adema
5,0
25/07/08 Animatie is in Russisch,Bulgaars en een beetje Duits en Engels.Geen kinderdrinken in zwembad aanwezig.Ook een EHBO kist ontbreekt daar zodat je naar de hoofdreceptie moet snellen.Ontbijt en lunch zijn prima , maar het avondeten is dramatisch.De Russen zijn echte aso's daar.Ze duwen je kids gewoon opzij en vervolgens weten ze van niets.Taxi's zijn heel onbetrouwbaar en verschillend met de prijs.Lekker klimaat dat wel.

Per informazioni e disponibilità su Hotel Magnolia***, clicca qui:

Con la famiglia
Roel
Cucina
28/07/07 In Magnolia villa geweest juli 2007, alles was perfect, lekker warm ca. 35-40 graden.nog vragen mail maar

Con amici
rene visser
13/07/07 net terug uit Albena Magnolia hotel
wy waren met 2 gezinnen waaronder 2 kids in de leeftyd van 7 jr
kids hebben zich prima vermaakt
ik vind t wel een aanrader voor een volgende vakantie hoor ( misschien Kaliakra Hotel volgend jr )
prakties alles was ok tot zeer goed
eten zwembad ligstoelen gratis ys voor de kids snacks mooie groene omgeving etc etc
alleen geen nl animatie team aanwezig wat wel word beweerd maar toch in ons hotel zaten maar een paar verdwaalde nederlanders
meeste waren russen ( lees russinnen met kind zonder man heel raar hihi )
ik kom zeker nog een keer terug in Albena Magnolia als dit maar 3* is wil ik wel eens een 4* meemaken

Con amici, lug. 2007
fam verheijen
Cucina
17/07/07 ik vond magnolia een super hotel wij zijn pas terug en hebben het prima naar ons zin gehad het eten was goed en vooral het ontbijt is erg uitgebreid.
kamers waren ruim genoeg en het gehele hotel is erg schoon.het zwembad was ook erg leuk we zaten er met 2 kinderen van 7 jaar en hebben dr eigen prima vermaakt ook met de 2 glijbanen.
het animatieteam was leuk en deed er veel moeite voor om het iedereen naar hun zin te maken,alleen jammer in de boeken stond dat er in de maanden juli en augustus nederlandse animatie was en dat was helaas niet waar waardoor onze kinderen nergens aan mee wilden doen.maar verder hebben we een supervakantie gehad in bulgarije komen zeker nog een keer terug.

ine
01/07/07 Bediening in hotel viel mee,niet echt vriendelijk!Animatieteam voor de kinderen was super!!heel mooi zwembad!!eten gewoon,maar wel lekker.
Albena is wel leuk,zeker voor kinderen,wie weet gaan we wel eens terug!

frans
22/10/06 Wij hebben 14 dagen in hotel magnolia verbleven van 24/09 tot08/10/2006
Verleven 20 jaar geleden ook in Albena
nog altijd de zelfde hotels maar wel gerenoveerd
Priema proper hotel voor de prijs van 1076 eur 2pers all in .mooi zwembad.prachtig strand terasjes goedkoop spijtig voor de laatste week toeristis sezoen voorbij alles liep leeg

Dave vd W
11/09/06 Het restaurant biedt elke dag rundvlees/varkensvlees/kip/visgerechten in combinatie met aardappels en rijst, alles in buffetvorm Ook het ontbijt is zeer uitgebreid De all-inclusive formule waar voor zijn geld, zowel in het hotel als bij de pool-bar worden de hele dag verse snacks gemaakt en voor de kinderen is er van tien tot vijf een ijsbar Het zwembad is schoon en netjes, helaas laten er wat tegeltjes van de bodem los Een minpunt is de muziek die de barkeepers ERG HARD zetten in de hoop dat de toeristen dat leuk vinden Het hotel is zeer schoon en er is altijd wel een schoonmaakster om snel rommel op te ruimen De hotelkamers worden degelijk schoongemaakt We waren verrast over de algehele kwaliteit en service van manager Petja Djilqnowa en haar team Als gezin met jonge kinderen hebben wij ons prima kunnen vermaken, ondanks dat het door de touroperator beloofde NL animatieteam NIET AANWEZIG is

leni
09/09/06 net terug van een drie weeks verblijf in magnolia is zijn sterren meer dan waard prima eten,drinken,en zeer schoon enigste kleine minpuntje was albena zelf was niet veel te doen in de avonden vooral niet als je er 3weken bent

Recensioni di Zoover sul tuo sito