29/07/12
bij aankomst werd verteld dat het qua verwachte drukte beter was te reserveren voor avondeten (andere hotels hebben geen restaurant bij het hotel), kregen als hotelgasten ook nog 10% korting; s'avonds waren we aanvankelijk als eerste om 1930u, later met in totaal 4 tafels (!); ober stelde een menu voor (zonder kaart), klonk goed inclusief huiswijn, eten was verder prima, veel te veel voor 2 volwassenen en 2 kinderen; rekening was ongelofelijk voor Mostarse begrippen (waar een schepijs 50 cent kost..): Euro 123 !! Dus we voelden ons echt 'genaaid'! Later zagen we dan een andere tafel wel een menukaart kreeg, dus tip: vraag hierom en vraag om de prijzen als ze een menu voorstellen!
15/05/10
Motel Kriva Cuprija ligt op een steenworp afstand van de beroemde Stari Most. Het motel zelf is een prachtig gebouw, met een mooi terras gelegen aan een zijrivier van de Neretva. Heel erg vriendelijk personeel, erg lekker eten, kortom een aanrader!
17/03/09
Ganz kurz . Hier stimmt alles . Restaurant Personal Gast Zimmer alles wird gross geschrieben. SUPER HOTEL LAGE UND RESTAURANT . PARKING NUR 5 METER ENTFERNT