17/12/12
Ligt iets buiten het centrum van Leuven, maar het is goed te lopen en anders kun je de fietsen gebruiken. Kamer is zeer schoon en het ontbijt is echt heerlijk en uitgebreid. Ligt op een mooie rustige plek. De eigenaren zijn zeer gastvrij en vriendelijk. Leuven zelf is een leuke stad met heel veel lekkere restaurants en kroegen. Al met al een aanrader, Mochten wij weer naar Leuven gaan dan gaan we zeker naar deze Bed and Breakfast.
12/06/11
Vriendelijke ontvangst. Vlak bij het centrum van Leuven en toch rustig, je kan er gebruik maken van fietsen om de bosrijke omgeving te verkennen.Zeer nette kamers en schitterend ontbijt. Met mooie tuin en zwembad.
19/12/08
Ik ben hier 1 nacht geweest voor werk, maar kom zeker terug. De kamers (3 in totaal) zijn niet heel groot maar erg netjes en van alle gemakken voorzien. Eigen badkamer met douche en fohn, zitje op de kamer, flat screen tv, toegang tot wireless internet, overdag gratis koffie/thee. Zeer vriendelijke mensen. Mooie rustige ligging maar niet te ver van het centrum (ong 2 km).
Zeker een aanrader!